به گزارش ایسنا، شیخ «احمد الخلیلی» مفتی عمان در پیامی که در حساب رسمی خود در پلتفرم «ایکس» منتشر کرد، وضعیت غزه را فاجعهبار توصیف کرد و گفت: در کنار جنگها و فتنههایی که در این سرزمین شعلهور شده، مردم غزه همچنان تحت محاصره شدیدی قرار دارند و این وضعیت درحالی رقم خورده است که توافقات اخیر بر پایان این وضعیت از طریق توقف جنگ و رفع محاصره تأکید داشت.
طبق گزارش شبکه المسیره، مفتی عمان با اشاره به لزوم کمکرسانی فوری به مردم غزه، تأکید کرد که در این ماه مبارک، مسلمانان باید با تمام توان به یاری این مردم مقاوم و شجاع بشتابند و از طریق افزایش کمکهای مالی، صدقات و حمایتهای خیرخواهانه، در کنار کمک به نیازمندان و فقیران در میان خانواده، نزدیکان و سایر جوامع اسلامی به آنها کمک کنند.
شیخ الخلیلی همچنین از اقدام قاطعانه و هشدار صریح یمن قدردانی کرد و افزود: ما از این موضع جسورانه و قاطع قهرمانان یمنی سپاسگزاری میکنیم و آن را ارج مینهیم. آنها دشمن را در برابر جنایاتش تهدید کردند و به او هشدار دادند که در صورت ادامه محاصره، با محاصره متقابل و حمله به کشتیها و منافع صهیونیستی در دریا مواجه خواهد شد.
وی در ادامه تمام وجدانهای بیدار و دلهای آکنده از رحمت در سراسر جهان را خطاب قرار داد و از آنها خواست به وضعیت غزه توجه کنند و برای حمایت از مردم این منطقه وارد عمل شوند.
الخلیلی همچنین تأکید کرد که هیچ عمل خیری بیاثر نمیماند و وظیفه همگان است که در حمایت از مظلومان متحد شوند و دست ظالمان را کوتاه کنند.
پیام مفتی عمان در واکنش به ادامه محاصره شدید مردم غزه توسط رژیم صهیونیستی، در سایه سکوت کامل جهان عرب، جهان اسلام و نهادهای بینالمللی منتشر شده است.
این در حالی است که «سید عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن روز جمعه در اقدامی قاطع، ضربالاجلی چهارروزه تعیین کرد تا در صورت عدم لغو محاصره غزه، علیه دشمن صهیونیستی اقدام نظامی کند.
انتهای پیام
نظرات