دکتر فرزام بیدارپور امروز یکشنبه (۱۹ اسفند) در جمع خبرنگاران استان با اعلام آغاز طرح نظارت بر بهداشت محیط در ایام نوروز و ماه رمضان، اظهار کرد: این طرح از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ با حضور ۲۱۸ بازرس بهداشت محیط در سراسر استان اجرا میشود.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در هفته اول اجرای طرح (۱۱ تا ۱۷ اسفند)، افزود: بازرسی از ۵۴۶۱ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، ضبط و معدومسازی ۲۶ هزار و ۲۷۳ کیلوگرم مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته، نمونهبرداری از ۷۵ مورد نان و مواد غذایی، نمونهبرداری از ۳۴۵ مورد آب شرب مصرفی، بازرسی از ۱۸۸ سامانه آبرسانی، انجام ۲۰۷ مورد بازرسی مشترک با ارگانهای مرتبط، برگزاری ۳۴ برنامه آموزشی با حضور ۷۱۹ نفر از اصناف و کارکنان، صدور ۱۲۷۴ مورد اخطاریه بهداشتی و معرفی ۵۱ متخلف به مراجع قضایی و پلمب ۱۷ مکان متخلف انجام شده است.
بیدارپور با تأکید بر تداوم نظارتها در طول ایام نوروز و ماه رمضان، گفت: بازرسان بهداشت محیط در قالب بازرسیهای روتین، اکیپهای بازرسی و نظارتی و گشتهای مشترک، نظارت بر مراکز تهیه، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، اماکن بین راهی و شبکههای آبرسانی شهری و روستایی را تشدید میکنند.
وی همچنین از همکاری ممیزان بهداشتی تحت پوشش دفاتر خودکنترلی و خوداظهاری در اجرای این طرح خبر داد.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به اهمیت پاسخگویی به شکایات مردمی، خاطرنشان کرد: سامانه ۱۹۰ به صورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به شکایات و نظرات مردمی در خصوص مسائل بهداشتی است.
انتهای پیام
نظرات