حسین حبیب زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: از ۲۱ مصدوم سانحه چپ شدن مینی بوس سرویس دانش آموزان در بخش قطور خوی، ۱۹ نفر بصورت سرپایی و پس از بررسی های تکمیلی در همان روز ترخیص شدند و دو نفر بنا به صلاحدید تیم پزشکی به مدت ۴۸ ساعت تحت نظر قرار گرفت که یکنفر امروز مرخص شد و در حال حاضر یک نفر در بیمارستان آیت الله العظمی خویی بستری است.
وی با بیان اینکه به محض اطلاع از حادثه برای واژگونی سرویس دانش آموزان، تیم واکنش سریع در قالب پنج دستگاه آمبولانس با تمامی تجهیزات به منطقه وقوع حادثه ارسال شد، تصریح کرد: تمامی مصدومان در بیمارستان آیت الله خویی مستقر شدند.
حبیب زاده افزود: در بیمارستان با فراخوان همه امکانات برای خدمات رسانی بسیج شد مصدومان معاینه شده و تمام بررسیهای تکمیلی اعم رادیولوژی و سیتیاسکن و غیره را برای مصدومان انجام شد که خوشبخانه ۱۹ نفر در همان روز تا ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه ظهر ترخیص شدند.
وی تصریح کرد: برای نجات جان انسانها و کمک به افراد حادثه دیده همیشه خودمان را ملزم میدانیم در کمترین زمان ممکن با تمام امکانات و توان خدماترسانی کنیم.
انتهای پیام
نظرات