• چهارشنبه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۵
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1403121510839
  • خبرنگار : 71610

امانی: رژیم صهیونیستی نمی‌تواند شکست‌هایش را پنهان کند

امانی: رژیم صهیونیستی نمی‌تواند شکست‌هایش را پنهان کند

سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان در سخنانی گفت که رژیم صهیونیستی با به‌کارگیری تمامی ابزارهای ممکن تلاش می‌کند شکست‌های خود را پنهان کند، اما این اقدامات موقتی بوده و حقیقت آشکار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، «مجتبی امانی» سفیر ایران در بیروت با انتشار پیامی به زبان عربی در صفحه رسمی خود در پلتفرم «ایکس» نوشت: دشمن صهیونیستی از تمام روش‌ها برای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های خود استفاده می‌کند، اما این ترفندها دوام چندانی ندارند، زیرا پیروزی مقاومت حقیقتی انکارناپذیر است.

وی افزود: کشتار انسان‌ها و ویرانی، نه‌تنها موفقیتی برای این رژیم به همراه ندارد، بلکه موجب افزایش عزم و انگیزه مقاومت برای انتقام و ایستادگی بیشتر در برابر تجاوزات می‌شود.

این سخنان پس از آن بیان شد که رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر نقض توافق آتش‌بس در لبنان را تشدید کرده و چندین خودروی غیرنظامی را هدف حملات پهپادی قرار داده است.

در همین راستا، منابع محلی امروز از حمله یک پهپاد متعلق به رژیم صهیونیستی به ۲ خودرویی غیرنظامی در منطقه رأس الناقورة در جنوب لبنان خبر دادند.

آمریکا ۲۶ نوامبر از دستیابی به توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله پس از چند ماه جنگ خبر داد.

پس از اعلام «جو بایدن» رئیس‌جمهور سابق آمریکا مبنی بر توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، این توافق صبح چهارشنبه (۲۷ نوامبر) وارد فاز اجرایی شد.

ارتش رژیم صهیونیستی از زمان اجرایی شدن توافق آتش‌بس به صورت مداوم و روزانه اقدام به نقض آن کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha