• چهارشنبه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403121510664
  • خبرنگار : 71489

رفیعی: نگه‌داشت درخت خیلی مهم‌تر از کاشت آن است

رفیعی: نگه‌داشت درخت خیلی مهم‌تر از کاشت آن است

رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی بر لزوم توجه به نگه‌داشت درخت تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی در جلسه روز چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ صحن مجلس در تذکری با گرامیداشت فرا رسیدن هفته منابع طبیعی و همچنین یاد شهدای جنگلبان گفت: هفته منابع طبیعی فرصتی برای یادآوری سنت حسنه کاشت درخت را فراهم می‌کند اما آنچه باید مورد توجه قرار بگیرد این است که نگه‌داشت درخت خیلی مهمتر از کاشت درخت است.

وی تاکید کرد: باید بررسی کنیم که در طول سال‌هایی که درختکاری انجام شده چقدر نتیجه گرفته‌ایم؛ خیلی وقت‌ها این درخت‌ها به ثمر نمی‌نشیند و اگر قرار بود نگه‌داشت درخت داشته باشیم، تا الان باید ایران به جنگل تبدیل می‌شد.

این نماینده مجلس گفت: همه کسانی که درختکاری می‌کنند باید به مقام معظم رهبری تاسی کنند که با اعتقاد هم پای کاشت درخت و هم نگه‌داشت درخت ایستاده‌اند.

رفیعی در پایان خواستار برخورد جرم‌انگارانه با قاچاق چوب شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha