• چهارشنبه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403121510608
  • خبرنگار : 71496

لیبرمن: نتانیاهو از مسؤولیت شکست ۷ اکتبر فرار می‌کند

لیبرمن: نتانیاهو از مسؤولیت شکست ۷ اکتبر فرار می‌کند

وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی بار دیگر از «بنیامین نتانیاهو» از بابت شکست هفتم اکتبر انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، «آویگدور لیبرمن» رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» و وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه گفت: نتانیاهو (نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی) از پذیرش مسؤولیت شکست هفتم اکتبر فرار می‌کند.

رهبر حزب اسرائیل بیتنو گفت که دولت بنیامین نتانیاهو بی‌شرمانه بودجه مدارس دینی و خاخام‌ها را افزایش می‌دهد و میلیاردها دلار به خزانه ائتلاف می‌ریزد.

به گزارش سایت شبکه خبری «الجزیره»، «یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی نیز امروز در انتقاد از کابینه این رژیم به ریاست نتانیاهو اظهار کرد: کابینه نتانیاهو مبلغ پنج میلیارد برای خودش واریز کرده، قوانین ضد دموکراسی را تصویب می‌کند اما هزاران سرباز فراری را نادیده می‌گیرد.

لاپید در ادامه گفت: کابینه نتانیاهو هزاران سرباز فراری را که قرار بود به ارتش ملحق شده و فشار را از نیروهای ذخیره بردارند، نادیده می‌گیرد.

وب سایت اسرائیل هیوم به نقل از مشاور وزیر جنگ این رژیم اعلام کرد که اهداف جذب نیرو محقق نشده است و دولت باید تعهدات خود را در این زمینه اجرا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha