• سه‌شنبه / ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403121409882
  • خبرنگار : 71489

در مجلس شورای اسلامی انجام شد

قرارداد اجرای آزمایشی انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به حساب بانکی صاحبان خودرو امضا شد

قرارداد اجرای آزمایشی انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به حساب بانکی صاحبان خودرو امضا شد

در مراسمی با حضور رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران قرارداد اجرای آزمایشی انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به حساب بانکی صاحبان خودرو امضا شد.

به گزارش ایسنا، در مراسمی که ظهر سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ با حضور موسی احمدی رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، محمد صادق عظیمی فر معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و محسن هرمزی معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران در جایگاه خبرنگاران مجلس شورای اسلامی برگزار شد، قرارداد اجرای آزمایشی انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به حساب بانکی صاحبان خودرو امضا شد.

این قرارداد به امضای پوریا علیمردانی مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، کرامت ویس کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران و مرتضی فتح الله مدیرعامل مرکز نوآوری و تعالی کوثر دانشگاه تهران رسید. قرار است مرکز نوآوری و تعالی کوثر این طرح آزمایشی را در پنج جایگاه سوخت متعلق به شهرداری تهران اجرایی کند.

بر اساس جز ۲ بند ت تبصره ۳ قانون بودجه کشور وزارت نفت مکلف شده است تا از طریق شرکت تابعه ذی ربط در امور پالایش و پخش، ظرف چهار ماه از لازم الاجراء شدن این قانون با همکاری بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران امکان انتقال سهمیه سوخت از کارت سوخت به کارت بانکی صاحبان خودرو را فراهم نماید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha