• سه‌شنبه / ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403121409869
  • خبرنگار : 50649

جشن نیکوکاری در ۸۰۰۰ مدرسه فارس آغاز شد

جشن نیکوکاری در ۸۰۰۰ مدرسه فارس آغاز شد

ایسنا/فارس در آستانه فرا رسیدن عید نورز و در قالب «عید همدلی» جشن نیکوکاری به صورت همزمان امروز، ۱۴ اسفند در ۸ هزار مدرسه استان فارس آغاز شد.

رئیس سازمان دانش‌آموزی استان فارس امروز، ۱۴ اسفندماه در آیین استانی جشن نیکوکاری با عنوان «عید همدلی» که به صورت نمادین در دبیرستان معطری ناحیه ۲ شیراز برگزار شد، گفت: جشن نیکوکاری با همکاری نهادهای مختلفی نظیر آموزش و پرورش، کمیته امداد، سپاه فجر، صدا و سیما... در سطح  استان فارس در حال برگزاری است.

محمد امین کرم‌زاده با اشاره به شیوه برگزاری جشن نیکوکاری در مدارس تصریح کرد: در جشن نیکوکاری، کمک‌های نقدی و غیر نقدی دانش‌آموزان در سطح مدارس استان جمع‌آوری شده و به دانش‌آموزان کم برخوردار همان مدرسه و یا به دانش‌آموزان نیازمند مدارس مجاور اهدا می‌شود.

وی با یادآوری اینکه جشن نیکوکاری هر ساله در آستانه نوروز برگزار می‌شود، مسئولیت‌پذیری و نهادینه کردن نوع‌دوستی و همکاری دانش‌آموزان با همکلاسی‌های نیازمند خود را از اهداف برگزاری جشن نیکوکاری عنوان کرد.

محمد مهدی کیهان‌پور، قائم مقام اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت انفاق در دین مبین اسلام گفت: خداوند به افرادی که انفاق می‌کنند رحمتش را اعطا می‌کند و علاوه بر اجر اخروی اجر دنیوی مضاعفی به آن‌ها می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha