• سه‌شنبه / ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403121409630
  • خبرنگار : 50130

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان خبر داد:

کاهش ۱۸درصدی تصادفات منجر به فوت در کردستان

کاهش ۱۸درصدی تصادفات منجر به فوت در کردستان

ایسنا/کردستان رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کردستان گفت: از ابتدای امسال تا پایان دی ‌تصادفات منجر به فوت درون شهری در استان ۱۸ درصد کاهش داشته است.

رضا همتی‌زاده امروز سه شنبه(۱۴ اسفند) در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: از ابتدای امسال تا پایان دی‌ تصادفات منجر به فوت در استان کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه کردستان در سال گذشته با کاهش ۱۴ نفر فوتی در تصادفات درون شهری از استان‌های برتر کشور بوده است، گفت: براساس آمار تصادفات منجر به فوت نسبت به سال گذشته ۸ نفر کاهش داشته است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کردستان، با اشاره به اینکه کروکی تصادفات در استان به صورت هوشمند انجام می‌شود، عنوان کرد: مشخصات رانندگانی که در قالب تصادفات صوری دنبال سوءاستفاده هستند؛ ثبت و به آگاهی و مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

همتی‌زاده با بیان اینکه از ابتدای سال‌جاری تاکنون آماری از تصادفات صوری در استان ثبت نشده است، خاطرنشان کرد:‌ فرهنگ‌سازی و برخورد با تخلفات رایج حادثه‌ساز دلیل اصلی کاهش این تصادفات در سطح استان بوده است.

به گفته وی، طی سالجاری تاکنون ۱۸ هزار و ۵۰۰ خودرو و ۵ هزار دستگاه موتورسیکلت به خاطر تخلفات رایج حادثه‌ساز به پارکینگ هدایت شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha