• دوشنبه / ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۷:۲۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403121309290
  • خبرنگار : 50653

۱۵ هزار ورزشکار آماده حضور در مسابقات جام مولای عرشیان و بانوی قدسیان

۱۵ هزار ورزشکار آماده حضور در مسابقات جام مولای عرشیان و بانوی قدسیان

ایسنا/اصفهان معاون ورزشی تفریحی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان گفت: امسال پیش‌بینی کرده‌ایم که حدود ۱۵هزار ورزشکار در بیست‌وچهارمین مسابقات جام مولای عرشیان و بانوی قدسیان شرکت کنند.

علیرضا خاکسار، امروز دوشنبه ۱۳ اسفند در نشست بیست‌وچهارمین دوره مسابقات جام مولای عرشیان و بانوی قدسیان اظهار کرد: با تلاش شهرداری و همکاری هیئت‌های ورزشی شهر اصفهان، بیست‌وچهارمین دوره مسابقات مولای عرشیان و بانوی قدسیان را با حضور ۱۵ هزار ورزشکار بانوان و آقایان برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: سال گذشته، ۵۵ رشته ورزشی ویژه خانم‌ها برگزار شد و از تمامی ظرفیت‌های ورزشی شهر اصفهان استفاده کردیم، اما با چالش بزرگی مواجه بودیم. حجم زیادی از سالن‌های ورزشی شهرداری به اسکان مسافران اختصاص پیدا می‌کرد که این موضوع برگزاری مسابقات را با مشکل روبه‌رو می‌کرد. این چالش با همکاری‌های صورت گرفته برطرف شد.

معاون ورزشی تفریحی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان ادامه داد: هدف اصلی ما در این رویداد، ترویج فرهنگ ورزش و توجه به ورزش همگانی است. ما به‌دنبال آن هستیم که ورزش را به‌عنوان یک فعالیت همگانی ترویج و تمامی رشته‌های ورزشی را در اختیار شهروندان و قهرمانان ورزشی قرار دهیم.

خاکسار با بیان اینکه اگر مسابقات تکواندو برگزار می‌شود، قطعاً هدف ما شناسایی استعدادها و توانمندی‌های ورزشکاران است، تصریح کرد: هیئت‌های ورزشی می‌توانند استعدادیابی و ورزشکارانی را که پتانسیل قهرمانی دارند، شناسایی کنند. امسال پیش‌بینی کرده‌ایم که حدود ۱۵هزار ورزشکار در این مسابقات شرکت کنند. سال گذشته، ۲۵ هیئت ورزشی درگیر بودند و امسال این تعداد به ۳۵ هیئت افزایش یافته است.

وی گفت: حدوداً سه ماه قبل از شروع مسابقات، نامه‌هایی به هیئت‌های ورزشی ارسال می‌شود تا آن‌ها را دعوت کنیم و در جریان مسابقات شرکت کنند. امسال بیش از ۹۰ درصد هیئت‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند و جدول مسابقات تنظیم شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha