• دوشنبه / ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۸
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403121309211
  • خبرنگار : 50975

رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری:

روزه مانع عذاب‌های دنیوی و اخروی می‌شود

روزه مانع عذاب‌های دنیوی و اخروی می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: از فواید دیگر روزه این است که مانع عذاب‏‌های دنیوی و اخروی شده و موجب آرامش روان و جسم می‌شود، روزه‌داری روح و روان و قلب را تسکین داده و باعث سلامتی و تندرستی جسم خواهد شد.                                             

حجت‌الاسلام والمسلمین سجاد حبیبی امروز ۱۳ اسفندماه در حاشیه برگزاری مراسم جزءخوانی قرآن در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه ماه مبارک رمضان، ماه خدا، رحمت و آمرزش، خودسازی، تلاوت قرآن، ماه عبادت و رستگاری است، اظهار کرد: باید در این فرصت کوتاه، به پرورش هر چه بهتر روح پرداخت و آن را از آلودگی، ناپاکی، کژی و گناهانی که مرتکب شدیم، پاکسازی و تطهیر کنیم.

رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در ماه رمضان، روزی‌ها تقسیم، اجل‌ها ثبت و زائران خانه خدا و ملاقات کنندگان با پروردگار مشخص و معین می‌شوند، افزود: در این ماه شبی قرار دارد که برتر از هزار ماه است، پس باید خود را کاملاً آماده کنیم و خدا را سپاس بی‌کران گوییم که عمری دوباره به ما داد تا این ماه پر فضیلت و شب قدر را درک کنیم.

وی با بیان اینکه روزه گرفتن، تنها امساک از خوردن و آشامیدن نیست، گفت: همان‌گونه که پیامبر خدا (ص) فرمود بهترین اعمال، پرهیز از گناهان و محرمات الهی است، پس انسان روزه‌دار همان‌گونه که از مباحات، امساک و امتناع می‌کند، به طریق اولی باید از هر گونه حرام و حتی مورد شبهه‌ای نیز پرهیز کند.

حبیبی در خصوص فضائل ماه‌ مبارک رمضان‏ افزود: از فواید این ماه می‌توان به تقویت تقوا، پرهیزگاری و اخلاص و تمرین صبر نام برد.

روزه مانع عذاب‌های دنیوی و اخروی می‌شود

اهمیت نشاط و ارتقاء روحیه معنوی کارکنان در راستای تربیت پلیس در تراز قرآن و انقلاب 

وی با اشاره به سخن امام صادق (ع) که « خدای متعال می‌فرماید، روزه از من است و پاداش آن را من می‌دهم»، تاکید کرد: از فواید دیگر روزه این است که مانع عذاب‏‌های دنیوی و اخروی شده و موجب آرامش روان و جسم می‌شود، روزه‌داری روح و روان و قلب را تسکین داده و باعث سلامتی و تندرستی جسم خواهد شد.                                                                     

رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به لزوم مانوس بودن انسان با قرآن کریم و توجه ویژه به این مهم در ایام ماه مبارک رمضان گفت: در همین راستا عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان در ایام ماه مبارک رمضان جلسات جزء خوانی قرآن کریم و محافل انس با این کتاب وحی الهی را برای کارکنان برگزار می‌کند.

وی تاکید کرد: عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان، نشاط و ارتقاء روحیه معنوی کارکنان را جزو اولیت‌های اصلی خود در راستای تربیت پلیس در تراز قرآن و انقلاب اسلامی قرار داده است.   

روزه مانع عذاب‌های دنیوی و اخروی می‌شود

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha