• دوشنبه / ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۵۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403121309196
  • خبرنگار : 50232

دادستان مرکز استان خبر داد

برخورد قاطع با ناهنجاری‌ها در نوروز و ماه رمضان/ ایجاد شعب ویژه جرائم پایان سال در خوزستان

برخورد قاطع با ناهنجاری‌ها در نوروز و ماه رمضان/ ایجاد شعب ویژه جرائم پایان سال در خوزستان

ایسنا/خوزستان دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان با اشاره به مصادف شدن آغاز ماه رمضان با ایام پایانی سال و مراسم چهارشنبه‌سوری، بر اهمیت فرهنگ‌سازی، حفظ امنیت و برخورد قاطع با رفتارهای خلاف قانون تاکید کرد.

امیر خلفیان در جلسه بررسی اقدامات لازم برای پیشگیری از حوادث و جرائم مرتبط با چهارشنبه‌سوری و دیگر مسائل مربوط به پایان سال برگزار شد، با تبریک حلول ماه مبارک رمضان به شهروندان اهوازی، اظهار کرد: این تقارن فرصتی مناسب برای افزایش معنویت در جامعه است.  

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به هم‌زمانی ماه رمضان با تعطیلات نوروز و مراسم باستانی چهارشنبه‌سوری، افزود: این ظرفیت فرهنگی و دینی می‌تواند زمینه‌ای برای ارتقای معنویت و آرامش میان مردم باشد.

خلفیان گفت: در جلسه‌های متعدد و مکرر در دادستانی، موضوعات مرتبط با چهارشنبه‌سوری و ماه مبارک رمضان را مورد رصد دقیق قرار داده و موارد بسیار موثری تصویب کرده‌ایم که بسیاری از آن‌ها در حال اجرا هستند.

وی با اشاره به تلاش نیروهای انتظامی، امنیتی و اطلاعاتی در تامین امنیت شهر اهواز بیان کرد: امیدواریم این امنیت همچنان تداوم داشته باشد. به این منظور از تمامی نهادهای فرهنگی و اجتماعی به ویژه آموزش و پرورش، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دیگر دستگاه‌های فرهنگی می‌خواهیم که تلاش بیشتری برای ترویج اخلاق و معنویت در این ایام داشته باشند.

دادستان مرکز خوزستان گفت: از فرهنگ اصیل اسلامی و دینی شهروندان اهوازی اطمینان داریم و مردم خوزستان در ماه مبارک رمضان، تقوا و معنویت خود را ارتقا خواهند داد.

سه محور نظارت دادستانی در نوروز و ماه رمضان

وی با اشاره به سه محور اصلی نظارت دادستانی در این ایام افزود: از نظر بعد اجتماعی و فرهنگی، تقویت فعالیت‌های فرهنگی و معنوی توسط ادارات و نهادهای متولی ضروری است.  در بعد خودحفاظتی هم از مدیران ادارات و نهادها می‌خواهیم که اقدامات لازم برای حفاظت از اموال و اماکن خود را جدی بگیرند. در بعد برخورد قاطع با نابهنجاری‌ها هم دستگاه قضایی با هرگونه رفتار خلاف قانون و نابهنجار که ممکن است امنیت و آرامش شهروندان را مختل کند، به شدت برخورد خواهد کرد.

ایجاد شعب ویژه برای جرائم چهارشنبه‌سوری و پایان سال

خلفیان از راه‌اندازی دو شعبه ویژه در دادستانی برای رسیدگی به جرائم مرتبط با پایان سال و مراسم مربوط به چهارشنبه‌سوری خبر داد و گفت: این شعبه‌ها به صورت ویژه جرائمی مانند تیراندازی، نگهداری غیرمجاز اسلحه و دیگر رفتارهای مخل نظم و امنیت را مورد بررسی قرار می‌دهند و با خاطیان برخورد قضایی جدی خواهند داشت.

هشدار جدی به عاملان تیراندازی در مراسم‌ها

وی بیان کرد: تیراندازی در مراسم‌ عروسی یا عزاداری به شدت محکوم است و دستگاه قضا و این دادستانی، با عاملان تیراندازی و دارندگان سلاح‌های غیرمجاز قاطعانه برخورد خواهد کرد و هیچ‌گونه مماشاتی با این افراد نخواهیم داشت.

دادستان مرکز خوزستان گفت: همچنین نگهداری و استفاده غیرمجاز از سلاح و ایجاد اخلال در نظم عمومی، مجازات‌های سخت‌گیرانه‌ای را در پی خواهد داشت.

وی افزود: از شهروندان درخواست می‌شود با همکاری و رعایت قوانین، به تامین امنیت و آرامش عمومی کمک کنند. دادستانی هم تمام تلاش خود را برای حفظ امنیت و آرامش شهروندان در این ایام به کار خواهد برد.

در ادامه این جلسه فاخر باوی معاون دادستان خوزستان نیز گفت: نقش نهادهای مرتبط از جمله نیروی انتظامی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیما، شهرداری‌ها و آموزش و پرورش در تحقق این اهداف حیاتی است.

وی افزود: در خصوص پیشگیری از حوادث چهارشنبه‌سوری و آماده‌سازی برای ماه مبارک رمضان باید کار فرهنگی و اطلاع‌رسانی کافی از طریق تبلیغات، اجرای برنامه‌های آگاهی‌بخش و استفاده بهینه از رسانه‌ها به طور ویژه انجام شود، زیرا فرهنگ‌سازی و آگاهی‌بخشی موثر می‌تواند ضامن کاهش آسیب‌ها و جرائم باشد.

معاون دادستان خوزستان بر استفاده از ظرفیت رسانه‌ها، مدارس، روحانیت و دیگر نهادهای اجتماعی در زمینه آگاهی‌بخشی به مردم تاکید کرد و خواستار مشارکت جدی همگان در این حوزه شد و گفت: با همکاری همه‌جانبه و برنامه‌ریزی صحیح، می‌توان علاوه بر پیشگیری از حوادث و جرائم، به جامعه‌ای ایمن‌تر و همراه با آرامش دست یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha