• دوشنبه / ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۵۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1403121308957
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

راهکارهای نوین مقابله با «تهدیدات پنهان و کروز» در جشنواره شهید ستاری

راهکارهای نوین مقابله با «تهدیدات پنهان و کروز» در جشنواره شهید ستاری

اولین دوره جشنواره ایده‌پردازی شمس با هدف شناسایی و جذب ایده‌های فناورانه و نوآورانه محققان، اندیشمندان، جامعه دانشگاهی و عموم مردم در حوزه‌های نظامی و غیرنظامی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، عنوان این جشنواره الهام‌گرفته‌شده از نام شهید منصور ستاری است که همواره به عنوان یکی از پیشگامان بکارگیری فناوری و نوآوری در صنایع نظامی و غیرنظامی کشور مطرح بوده‌اند.

موضوع اولین دوره جشنواره شمس «راهکارهای نوین مقابله با تهدیدات پنهانکار و کروز» است که در سه حوزه کاربردی کشف و اعلام خبر، درگیری و انهدام با اهداف پنهان‌کار کروز خطر عامل و غیرعامل در حوزه‌های فنی و عملیاتی و راهکارهای مقابله با تهدیدات نوظهور و بدیع ارتفاع پست به دریافت ایده از علاقه‌مندان می‌پردازد.

متقاضیان می‌توانند از طریق وبگاه پلتفرم چلنج تا پایان سال جاری نسبت به دریافت اطلاعات تکمیلی و ثبت و ارسال ایده‌های خود اقدام کنند. محدودیتی در ارسال چند ایده‌ وجود ندارد اگرچه لازم است برای هر ایده یک فرم تکمیل و ارسال شود.

پس از دریافت اطلاعات، فرآیند رفع نقص ایده‌ها توسط دبیرخانه جشنواره آغاز می‌شود. پس از آن دو مرحله ارزیابی به صورت غیرحضوری از سوی کمیته تخصصی داوری انجام می‌شود و در نهایت از افراد برگزیده دعوت به عمل می‌آید تا به شکل حضوری در مراسم جشنواره از ایده خود دفاع کنند. سطح آمادگی فناوری ایده‌ها می‌تواند از TRL ۱ (ایده صرف) تا ۵ (نمونه اولیه) باشد.

برای ۶۰ برگزیده اول جشنواره مجموعا ۱۶ میلیارد ریال جایزه نقدی در نظر گرفته شده است. جایزه ویژه نفر اول ۱۰ میلیارد ریال بصورت نقدی است. همچنین طرح‌های برگزیده، از گرنت توسعه فناوری تا سقف ۳۰ میلیارد ریال بهره‌مند خواهند شد.

راهکارهای نوین مقابله با «تهدیدات پنهان و کروز» در جشنواره شهید ستاری

مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری، اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، از تمامی نخبگان و جوانان مستعد در این حوزه دعوت به عمل آورده تا با شرکت در جشنواره و ارائه توانمندی‌ها و ایده‌های نوآورانه خود، زمینه دستیابی کشور به استقلال و خودکفایی و جلوگیری از تهدیدات نظامی احتمالی را فراهم کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha