• دوشنبه / ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403121308794
  • خبرنگار : 71610

آمریکا: از تصمیمات اسرائیل درباره غزه حمایت می‌کنیم

آمریکا: از تصمیمات اسرائیل درباره غزه حمایت می‌کنیم

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد که واشنگتن از تصمیمات رژیم صهیونیستی درباره غزه حمایت می‌کند.

به گزارش ایسنا، «برایان هاگس» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید درباره توقف کمک‌های بشردوستانه به غزه با ادعای اینکه
«اسرائیل در مذاکرات خود حسن نیت داشته» افزود آمریکا از تصمیمات تل‌آویو درباره مراحل بعدی این بحران حمایت می‌کند.

طبق گزارش «آکسیوس»، وی همچنین مدعی شد: جنبش حماس دیگر به دنبال دستیابی به آتش‌بس از طریق مذاکره نیست.

این اظهارات پس از آن بیان شد که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه دستور توقف ورود تمامی کمک‌های بشردوستانه و تدارکات به نوار غزه را صادر کرد.

در واکنش به این تصمیم، «حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس، اعلام کرد که تماس‌ها با میانجی‌گران برای اجرای مراحل باقی‌مانده از توافق آتش‌بس همچنان ادامه دارد.

وی ابراز امیدواری کرد که این تلاش‌ها به پیشرفت در مذاکرات منجر شود و رژیم اشغالگر را به اجرای کامل توافق آتش‌بس ملزم کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha