• یکشنبه / ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403121208000
  • خبرنگار : 71145

اظهارنظر جدید بغداد درباره حضور الجولانی در کنفرانس سران عرب در عراق

اظهارنظر جدید بغداد درباره حضور الجولانی در کنفرانس سران عرب در عراق

معاون وزیر امور خارجه در امور برنامه ریزی سیاسی اعلام کرد که حضور احمد الشرع معروف به الجولانی در اجلاس سران عرب که قرار است در بغداد پایتخت این کشور برگزار شود، هنوز تایید نشده است.

به گزارش ایسنا، «هشام علوی»، معاون وزیر امور خارجه در امور برنامه ریزی سیاسی روز شنبه به خبرگزاری شفق نیوز گفت: «دولت عراق مایل است با هماهنگی دبیرخانه عمومی این اجلاس، تمامی الزامات برگزاری اجلاس سران عرب در بغداد را فراهم کند و این اجلاس در اردیبهشت ماه آینده برگزار خواهد شد».

وی افزود: نشست بغداد تلاش‌های عراق برای دستیابی به ثبات منطقه‌ای و یکپارچگی اقتصادی و سیاسی در منطقه را افزایش خواهد داد.

العلوی درباره حضور احمد الشرع در این اجلاس گفت: تا کنون حضور و شرکت وی در این اجلاس قطعی نیست.

این در حالی است که «محمود المشهدانی»، رئیس پارلمان عراق با اشاره به شیعیان عراق گفته بود: نمی‌خواهم احمد الشرع به بغداد بیاید تا خشم یکی از اقشار جامعه عراق را برانگیزد.

این در حالی است که یک منبع در چارچوب هماهنگی _وابسته به شیعیان_ در مصاحبه قبلی با خبرگزاری شفق گفت آنچه برخی در مورد وجود تحرکات در داخل چارچوب هماهنگی در خصوص رد کردن گام‌های دولت در مورد دعوت رئیس دوره انتقالی سوریه برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد ترویج می‌کنند، نادرست است و اینها فقط تلاش برای برهم زدن چارچوب هماهنگی و اخلال در کار دولت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha