• یکشنبه / ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۸:۴۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403121207960
  • خبرنگار : 50046

معاون اداره کل تبلیغات اسلامی استان خبر داد

فعالیت ۷۹۱ مبلغ دینی در خراسان شمالی طی ماه رمضان

فعالیت ۷۹۱ مبلغ دینی در خراسان شمالی طی ماه رمضان

ایسنا/خراسان شمالی معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی از فعالیت ۷۹۱ مبلغ دینی در این استان طی ماه رمضان خبر داد.

حجت الاسلام ناصر هدایتی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از این تعداد ۷۶۶ نفر آقا و ۱۶۲ نفر خانم هستند.

وی گفت: با تلاش های صورت گرفته موفق شده ایم تا ۲۵۰ نفر از این مبلغان را برای ماه مبارک رمضان امسال از استان هایی همچون قم جذب کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین هدایتی افزود: نیمی از مبلغان مذکور در مناطق روستایی استان مستقر خواهند شد و امر تبلیغ را انجام می دهند.

وی ادامه داد: با حضور این مبلغان در مساجد و ... سه وعده نماز جماعت برپا و مراسم‌ جزء خوانی قرآن برگزار می شود.

این مقام مسئول بیان کرد: با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان همزمان با شروع سال جدید شده است در مکان هایی همچون پارک ها و تفرج گاه‌ها نیز مبلغان حاضر خواهند شد و در آنجا هم نماز جماعت برگزار می‌شود و هم در صورت نیاز مشاوره‌های لازم ارائه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha