• شنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403121107623
  • منبع : نمایندگی خوزستان

هشدار پلیس درباره ارسال پیامک جعلی تحت عنوان سامانه ثنا

هشدار پلیس درباره ارسال پیامک جعلی تحت عنوان سامانه ثنا

ایسنا/خوزستان رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی خوزستان گفت: هر گونه لینکی با عنوان سامانه ثنا تحت هر شماره‌ای اگر برای شما ارسال شود، جعلی است.

سرهنگ علی حسینی در این خصوص اظهار کرد: به تازگی شیادان سایبری با سرشماری ۹۸۶۶۰۰۰۸۴۰۰ پیام‌های حاوی لینک جعلی با عنوان «پیگیری پرونده قضایی» ارسال می‌کنند که با ورود به لینک از حساب بانکی و اطلاعات شخصی کلاهبرداری می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از پلیس وی به هموطنان توصیه کرد: شهروندان توجه داشته باشند ابلاغیه قضایی ثنا فقط با سرشمار ADLIRAN برای کاربران پیام ارسال می‌کند و هر گونه پیام با سرشماره‌های دیگر جعلی است. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha