قاسم حسینی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: امشب، ۱۱ اسفندماه در نیمه شمالی و شمال غربی فارس سامانه بارشی ضعیفی فعالیت خواهد داشت که بخشهایی از شهرستانهای سپیدان، رستم، نورآباد ممسنی، اقلید، کازرون، کوهچنار، غرب شیراز، بیضا، سد درودزن، بخشهایی از منطقه پاسارگاد، بوانات و ارسنجان را درگیر خواهد کرد.
وی با بیان اینکه این سامانه بارشی ضعیف تا صبح روز یکشنبه، ۱۲ اسفند به فعالیت خود ادامه خواهد داد، گفت: پیشبینی میشود از روز سهشنبه ۱۴ اسفند سامانه بارشی جدیدی را در فارس داشته باشیم. این سامانه کل کشور را درگیر خواهد کرد.
مدیرکل هواشناسی فارس تصریح کرد: از اواخر وقت سهشنبه، ۱۴ اسفند تا روز شنبه ۱۸ اسفندماه سامانه به نسبت پربارشی به تدریج کل استان فارس را در بر میگیرد.
حسینی در خصوص دمای هوا نیز بیان کرد: چند شب گذشته دمای هوای فارس رو به کاهش بود و این ماندگاری هوای سرد تا روز سهشنبه ۱۴ اسفندماه در استان خواهد ماند.
وی سردترین نقطه استان فارس در شبانهروز گذشته را شهرستان پاسارگاد با دمای هوای منفی ۹ درجه و گرمترین نقطه استان را دژگاه دهرم، لامرد، قیروکازین و فورگ در منطقه داراب با دمای ۲۲ درجه اعلام کرد و گفت: دمای هوای شیراز در شبانهروز گذشته در بیشینه ۱۴ و کمینه منفی ۳ درجه بوده است.
انتهای پیام
نظرات