• شنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403121107192
  • خبرنگار : 50976

مدیرکل آموزش و پرورش فارس:

معلمان محور تحول در ذهن و رفتار دانش‌آموزان هستند

معلمان محور تحول در ذهن و رفتار دانش‌آموزان هستند

ایسنا/فارس مدیرکل آموزش و پرورش فارس با اشاره به اینکه معلمان از نقش تسهیل‌کننده به هماهنگ‌کننده آموزش و تربیت در حال تغییر نقش هستند، گفت: آموزگاران محور تحول در ذهن و رفتار دانش‌آموزان هستند.

فرشید قاسمی امروز، ۱۲ اسفندماه در اختتامیه دوره آموزشی مدرسان میانی و سرگروه‌های آموزش متوسطه دوره اول، دوره دوم، فنی‌حرفه‌ای و کاردانش استان فارس با تأکید بر نقش معلمان در دوره تحول فناوری و هوش مصنوعی اظهار کرد: بدون شک معلمان محور تحول در ذهن و رفتار دانش‌آموزان هستند و دوره‌های آموزشی فرصتی است برای انتقال تجربه همکاران تا شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان محقق می‌شود.

 قاسمی بیان کرد: رسالت آموزش و پرورش به عنوان متولیان تعلیم و تربیت آن است که آموزش را بعنوان مبنا و محور پرورش تا تربیت دانش‌آموزان متعالی تقویت کنیم تا به مهم‌ترین هدف آموزش پرورش که تربیت است دست یابیم.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش فارس نیز در این مراسم اظهار کرد: این دوره دو روزه در راستای ارتقای سطح آموزشی و علمی دبیران و هنرآموزان استان فارس در دبیرستان مالک اشتر عشایری، هنرستان ترابی ناحیه دو و هنرستان مهر ناحیه یک شیراز برگزار شد.

یزدان دشتیان افزود: در این دوره ۱۷۰ نفر از دبیران دروس مختلف رشته‌های دوره دوم نظری و ۴۰ نفر از هنرآموزان هنرستان‌ها حضور داشتند.

وی تصریح کرد: رشته‌های دوره دوم متوسطه نظری که در این دوره توانمندسازی تدریس شد، شامل دروس؛ فیزیک، شیمی، زیست، عربی، فلسفه، ریاضی و ادبیات بود.

دشتیان ادامه داد: دروس ریاضی و فارسی مربوط دوره اول متوسطه نیز در این دوره آموزشی تدریس و آموزش مرتبط با دروس الکترونیک، الکتروتکنیک، معماری داخلی، ماشین ابزار، گرافیک، نیز ویژه هنرآموزان ارائه شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش فارس بیان کرد: در این دوره دبیران و هنرآموزان از تمامی شهرستان‌های فارس حضور داشتند و این دوره با همکاری ۴۶ مدرس و سرگروه استانی در دروس هدف برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha