• جمعه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1403121006723
  • خبرنگار : 71129

تاکید چین به آمریکا برای کاهش زرادخانه هسته‌ای

تاکید چین به آمریکا برای کاهش زرادخانه هسته‌ای

چین اعلام کرد که آمریکا باید هرچه سریعتر مسؤولیت اولیه و ویژه خود را در خلع سلاح هسته‌ای تکمیل کند.

به گزارش ایسنا، یکی از سخنگوهای وزارت دفاع چین در یک نشست خبری به آمریکا تاکید کرد تا به صورت چشمگیر و قابل ملاحظه‌ای زرادخانه هسته‌ای خود را کاهش دهد.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، وی همچنین ادامه داد: «چین به دنبال سیاست عدم استفاده از تسلیحات اتمی برای بار اول است. پکن به استراتژی هسته‌ای خود بر اساس دفاع از کشور پایبند است و همیشه نیروهای هسته‌ای خود را در سطح حداقلی که برای امنیت ملی لازم است، حفظ می‌کند.»

این سخنگوی وزارت دفاع چین همچنین با بیان اینکه پکن آماده حفظ صلح و ثبات بین‌المللی است و آمریکا هم باید هزینه‌های نظامی خود را کاهش دهد، در ادامه به مساله تایوان اشاره کرد و گفت: «پکن مخالف هر کشوری است که به هر شکلی مبادلات رسمی و تماس نظامی با منطقه تایوان چین داشته باشد و در مقابل آن کشور می‌ایستد.»

وی خاطرنشان کرد اوضاع پیرامون تایوان کاملا به امور داخلی چین مربوط است و پکن هیچ مداخله خارجی را در این باره نمی‌پذیرد. پکن مخالف هرگونه تماس نظامی بین آمریکا و تایوان است.

سخنگوی وزارت دفاع چین همچنین هشدار داد که پکن درباره اتحاد مجدد تایوان با چین هرگز قول نمی‌دهد که استفاده از زور را کنار بگذارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha