• پنجشنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۳:۰۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403120906621
  • خبرنگار : 50177

مدیرعامل کارخانه آرد اطمینان الیگودرز:

فیبر آرد کامل از خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کند

فیبر آرد کامل از خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کند

ایسنا/لرستان مدیرعامل آرد اطمینان گفت: فیبر موجود در آرد کامل از خطر ابتلا به دیابت و سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کند.

احمد قاضی در حاشیه برگزاری چهارمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی لرستان، در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: کارخانه آرد اطمینان ۷۵ سال قدمت دارد و از سال ۱۳۲۹ کار خود را آغاز کرده و بارها هم بروز رسانی شده و آخرین بار در سال ۱۴۰۳ با ۷۰ میلیارد تومان به‌روزرسانی شده است.

وی با بیان اینکه مدرن‌ترین سیستم تولید آرد را به این کارخانه وارد و نصب کردیم، اظهار کرد: هدف اصلی این کارخانه تولید آرد کامل است و البته توانایی تولید همه نوع آردی را داریم؛ ترجیح دادیم در حال حاضر آرد کامل تولید کنیم و از خرداد ماه گذشته نیز مجوزهای استاندارد و بهره‌برداری را اخذ کردیم و منتظریم مسئولین استان در ترویج فرهنگ مصرف نان سالم با آرد کامل در جامعه به ما کمک شود.

مدیرعامل آرداطمینان لرستان با بیان اینکه روزانه ۲۰۰ تن آرد کامل تولید می‌کنیم، تصریح کرد: آرد کامل از تمامی اجزای دانه گندم پس از پوست‌گیری اولیه برخوردار است و بین ۹۵ تا ۹۸ درصد کل دانه گندم را این آرد دارد و منبع سرشاری از فیبر است که به هضم غذا و سلامت روده کمک می‌کند.

قاضی ادامه داد: فیبر موجود در آرد کامل از خطر ابتلا به دیابت، سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کند و این درحالیست که سالانه بین ٤٠ تا۶۰ هزار نفر از مردم به این دلیل از بین می‌روند.

وی گفت: آرد کامل حاوی املاح معدنی، ریزمغذی، فسفر و پتامین است و کلسترول و چربی خون را کنترل و به هضم غذا کمک می‌کند و این نان به تنهایی بین ٦٠ تا ٧٠ درصد نیاز بدن را به فیبر و املاح تامین می‌کند و یک غذای کامل محسوب می‌شود.

مدیرعامل آرد اطمینان الیگودرز با بیان اینکه  شرکت ما مجوز تولید آرد کامل را دارد، افزود: متاسفانه یک فرهنگ غلطی بین مردم جا افتاده که نان سفید را درخواست دارند این درحالیست که نان سفید یعنی بیماری؛ تغییراین ذائقه مردم همت مسئولان را می‌طلبد.

قاضی بیان کرد: در شیوه‌نامه امنیت غذایی که وزارت بهداشت ابلاغ کرده وظیفه همه دستگاه‌ها مشخص شده است.

وی یادآور شد: مسئولان در راستای سالم‌سازی نان مردم پای کار باشند و این موضوعی است که کمیسیون اصل ۹۰ مجلس بر آن اصرار دارد و برای امنیت غذایی شیوه‌نامه ابلاغ کرده است.

مدیرعامل آرد اطمینان لرستان با بیان اینکه در تلاش هستیم استفاده از نان کامل را به مطالبه مردمی تبدیل کنیم، تصریح کرد: اکنون سه ماه است که در شهرستان الشتر یک بانوی فعال در نانوایی نان کامل در اختیار مردم قرار می‌دهد.

قاضی با بیان اینکه اکنون هفت واحد خبازی در لرستان فعالیت دارند، گفت: دو واحد خبازی تولید نان کامل در الیگودرز فعالیت دارند؛ در بروجرد و ازنا هر کدام یک واحد، دو واحد هم در الشتر فعال و بناست از ۱۵ اسفندماه هم ۲۰ واحد خبازی تولید نان کامل در قالب سنگک، لواش و تافتون در مرکز استان راه‌اندازی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha