• پنجشنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403120906400
  • خبرنگار : 71935

فرانسه هم به منابع اوکراین چشم دوخته است

فرانسه هم به منابع اوکراین چشم دوخته است

وزیر دفاع فرانسه در اظهاراتی گفت که این کشور می‌خواهد بخشی از مذاکرات آمریکا و اوکراین درباره منابع معدنی در ارتباط با حل مناقشه باشد.

به گزارش ایسنا، «سباستین لکورنو» وزیر دفاع فرانسه روز پنجشنبه و در اظهاراتی گفت: «فرانسه مدت‌هاست که با اوکراین در مورد توسعه منابع معدنی خود برای نیازهای صنایع دفاعی خود بحث می‌کند.»

به گفته او، از اکتبر ۲۰۲۴، پاریس به پیشنهاد «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین تحت عنوان «طرح پیروزی» علاقه نشان داده و در سفر زلنسکی به پاریس درباره آن بحث کرده است.

لکورنو تصریح کرد: «باید بدانید که من شخصاً با همتای اوکراینی خود درباره نیازهای دفاعی صحبت می‌کنم. ما به دنبال غرامت نیستیم، اما سیستم دفاعی ما به منابعی نیاز دارد که برای سیستم تسلیحاتی ما نه تنها برای سال های آینده، بلکه برای سه و چهار دهه آینده نیز ضروری است. از ماکرون نیز خواستم که با اوکراینی‌ها گفت‌وگو کنیم.»

وی همچنین تأکید کرد: «مسائل اقتصادی همیشه با مسائل نظامی، استراتژیک یا امنیتی مرتبط است.»

در هفته‌های اخیر، آمریکا اوکراین را برای امضای توافقی پیرامون کنترل منابع باارزش اوکراین توسط واشنگتن تحت فشار قرار داده است.

این طرح در ابتدا با مخالفت زلنسکی روبرو شد. اما به گفته «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا، زلنسکی فردا (جمعه) فرای امضای توافق منابع باارزش به واشنگتن سفر خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha