شبنم شاهینی معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: مرحله مقدماتی این دوره از مسابقات از ۳۰ بهمن در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان آغاز شده و امروز چهارشنبه هشتم اسفند، مرحله نهایی آن انجام شد.
وی افزود: در این مرحله که بین دانشجویان موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز بود، با گزاره «بهترین بخش برای ایجاد جهش در تولید، صنایع نظامی است»، دانشگاه شهید چمران با موضع مخالف توانست با کسب بالاترین امتیاز از هیئت داوران به مقام نخست این دوره از مسابقات دست یابد و به مرحله ملی با نشان خواجه نصیرالدین طوسی راه یابد.
شاهینی ادامه داد: گروه طنین اندیشه و گروه رسا از موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان به ترتیب رتبه دوم و سوم را کسب کردند.
انتهای پیام
نظرات