• چهارشنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403120805713
  • خبرنگار : 71234

حدادی: پیوستن به FATF مشکلات جدی‌تری برای کشور ایجاد می‌کند

حدادی: پیوستن به FATF مشکلات جدی‌تری برای کشور ایجاد می‌کند

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پیوستن به FATF مشکلات جدی‌تری برای کشور ایجاد خواهد کرد، گفت: FATF هیچ فایده‌ای برای کشور ندارد و مضرات عضویت در آن بیشتر ازفواید آن است.

علی حدادی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بررسی لوایح پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: جمع‌بندی ما در مورد FATF، چه CFT و چه پالرمو، این است که هیچ نتیجه‌ای در زمینه تحریم‌ها نخواهد داشت.

وی افزود: برخی معتقدند که با پیوستن به FATF می‌توان تحریم‌ها را شکست و راهکارهایی برای حل مشکلات تحریمی به دست آورد که چنین چیزی درست نیست و اساسا پیوستن به FATF مشکلات جدی‌تری برای ما ایجاد خواهد کرد.

حدادی توضیح داد: از جمله این مشکلات، می‌توان به ارائه داده‌ها و اطلاعات مربوط به بخش‌های مختلف اقتصادی اشاره کرد. در واقع، دولت‌ها براساس کنوانسیون‌های CFT و پالرمو ملزم به ارائه اطلاعات کامل به مجموعه‌هایی هستند که در FATF عضو هستند.

وی در پایان گفت: در نهایت، نتیجه‌گیری ما این است که FATF هیچ فایده‌ای برای کشور ندارد و مضرات عضویت در آن بیشتر از فواید آن است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha