حمید معینی رئیس هیأت بدمینتون نیشابور در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: دو سالن اختصاصی بدمینتون در خراسان رضوی وجود دارد که یک سالن در شهر مشهد و دیگری در مجموعه ورزشی حجاب شهر نیشابور واقع شده است.
وی درباره تاریخچه احداث این سالن ورزشی گفت: سالن بدمینتون شهید منوچهر سلطانی حدود ۱۳ سال قبل توسط برادر شهید منوچهر سلطانی و طبق وصیت نامه ایشان ملک تجاری شهید به فروش گذاشته می شود و مبالغ دریافتی را صرف ساخت سوله و سه دیوار اطراف این سالن ورزشی میکنند و باقی هزینههای سالن توسط منابع دولتی، کمک هزینههای هیأت بدمینتون استان و خیرین ورزشی تامین میشود و در این سالها محل تمرینهای ورزشی هیأت بدمینتون بوده است.
معینی با بیان اینکه در تابستان سال۱۴۰۲ اداره ورزش و جوانان نیشابور به دلیل تخلفاتی که توسط هیأت بدمینتون وقت صورت گرفته بود، رئیس وقت هیأت را عزل میکند، اظهار کرد: طبق قانون روسای هیأت های ورزشی میتوانند دو دوره ۴ ساله رئیس هیأت شوند اما ایشان حدود ۱۳ سال رئیس هیأت بدمینتون نیشابور بودند.
وی ادامه داد: رئیس هیأت وقت به همراه اعضای خانوادهاش انجمنی را با عنوان «خانه حامیان بدمینتون» تأسیس کرده بود و سالن شهید سلطانی را بدون اطلاع اداره کل ورزش و جوانان استان و حتی نیشابور به صورت محضری و ۱۵ ساله به این انجمن که متعلق به اعضای خانواده خودش است، واگذار کرده بود.
رئیس هیأت بدمینتون نیشابور گفت: زمانی که از این موضوع مطلع شدیم، به دادگاه مراجعه کردیم، اظهارکرد: گرچه چنین حقی برای رئیس وقت هیأت وجود ندارد که سالن دولتی را به اشخاص دیگر واگذار کند اما چون سند رسمی صادر شده، این سند برای دادگاه ارجحیت دارد.
معینی ادامه داد: سال گذشته پس از آنکه به عنوان رئیس هیأت معارفه شدم، میزبانی مسابقات لیگ دسته یک کشوری بدمینتون را عهده دار شدیم و حدود یک هفته قبل از شروع مسابقات، خانه حامیان بدمینتون که مدعی مالکیت تنها سالن اختصاصی بدمینتون را دارد با حکم دادگاه تا زمان تعیین و تکلیف آن اقدام به پلمب سالن کرد.
وی افزود: با توجه به اینکه نیشابور میزبان یک مسابقه کشوری بود و آبروی ورزش نیشابور در خطر بود، یکی دیگر از سالنهای ورزشی را برای مسابقات آماده کردیم اما فدراسیون، سالن را در ابتدا تأیید نکرد و با رایزنیهایی که انجام دادیم توانستیم میزبانی مسابقات را بگیریم.
رئیس هیأت بدمینتون نیشابور با اشاره به پلمب سالن، گفت: یک هفته قبل از مسابقات تنها سالن اختصاصی بدمینتون پلمب شده بود و محلی برای تمرین ورزشکاران وجود نداشت و همین مسئله باعث شد تیم نیشابور از لیگ دسته یک کشور سقوط کند.
وی بیان کرد: پس از این اتفاق با حمایتهای شورای تأمین و دستگاه قضایی شهرستان نیشابور پس از گذشت ۶ ماه سالن بدمینتون نیشابور که روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ ورزشکار در آن تمرین میکنند، توسط رئیس پیشین اداره ورزش و جوانان نیشابور رفع پلمب شد و تا امروز به فعالیت خود ادامه داد و در این مدت فعالیت سالن چندین حکم جلب علیه من صادر شد که با حمایتهای شورای تأمین اتفاقی برایم نیفتاد.
رئیس هیأت بدمینتون نیشابور با تأکید بر اینکه در ۶ ماه فعالیت سالن بدمینتون، دو نفر از جوانان نیشابوری قهرمان کشوری شدند و در تیم استانی، مقام سوم کشور را کسب کردیم، گفت: پلمب سالن تأثیر منفی و تأسف باری بر پیکره ورزش بدمینتون نیشابور وارد میکند.
معینی ضمن اظهار تأسف گفت: در پلمب قبلی جوانان و نوجوانان نیشابوری از لیک دسته یک کشوری سقوط کردند و دوباره امروز که میخواهند در مسابقات لیگ دسته دو در استان سیستان و بلوچستان حاضر شوند تا تلاش کنند و دوباره به لیگ دسته یک صعود کنند، سالن بدمینتون با همان دلایل قبلی پلمب شده است.
رئیس هیأت بدمینتون نیشابور با تأکید بر خلأ وجود کارشناس حقوقی در اداره ورزش نیشابور، گفت: اداره ورزش و جوانان نیشابور کارشناس حقوقی ندارد و هیأت ورزشی هم قادر به گرفتن وکیل برای پیگیری موضوع نیست و این مسئله سبب شده پیگیری حقوقی مشکلات سالن بدمینتون نیشابور در مشهد و توسط اداره کل انجام شود.
وی افزود: معاونت حقوقی اداره کل پروندههای زیادی دارد که برای پیگیری این پرونده نمیتواند وقت زیادی را اختصاص دهد حتی از پلمب اخیر هم بی اطلاع بودند.
معینی در پایان خطاب به مسئولان گفت: به عنوان هیأت بدمینتون نیشابور درخواست داریم برای پیگیری بهتر موضوع اداره کل ورزش و جوانان تدابیری بیندیشد تا هیأت در نیشابور وکیل داشته و زودتر مشکلات حل شود.
انتهای پیام
نظرات