• دوشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۹
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1403120604113
  • خبرنگار : 71533

تاکید ظریف و سفیر قطر بر افزایش همکاری‌های دو کشور برای تقویت امنیت منطقه‌ای

تاکید ظریف و سفیر قطر بر افزایش همکاری‌های دو کشور برای تقویت امنیت منطقه‌ای

سفیر قطر در ایران با معاون راهبردی رئیس‌جمهور دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، در دیدار سعد بن عبدالله آل محمود سفیر قطر در تهران با محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس‌جمهور، ظریف روابط دو کشور را برادرانه، دوستانه و دیرینه توصیف کرد و افزود: تقویت همکاری‌های بین دوکشور در همه زمینه‌ها، افزایش ثبات و امنیت در منطقه را به همراه خواهد داشت.

معاون راهبردی رئیس‌جمهور با اشاره به سفر اخیر امیر قطر به تهران بر استمرار مشورت‌های سیاسی و بین‌المللی بین دوکشور تاکید کرد.

وی با قدردانی از مواضع قوی دولت قطر در حمایت از مردم غزه در جنگ ظالمانه رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین در ماه‌های اخیر، نقش این کشور را در برقراری آتش‌بس و اجرای توافق‌های به عمل آمده، ستود.

سعد بن عبدالله آل محمود سفیر قطر نیز در این دیدار سفر اخیر امیر قطر به تهران و دیدار و گفت‌وگوی انجام‌شده با مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور را بسیار موفق خواند.

وی افزود: قطر با جدیت فراوان موضوعات مورد علاقه و طرح‌های مشترک بویژه توافق‌های انجام‌شده بین امیر قطر و رئیس‌جمهور در سفر اخیر را پیگیری و اجرایی خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha