• یکشنبه / ۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۷:۳۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403120503549
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان:

سیستان و بلوچستان از لحاظ تعداد حافظان قرآن جزو استان‌های پیشرو کشور است

سیستان و بلوچستان از لحاظ تعداد حافظان قرآن جزو استان‌های پیشرو کشور است

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان با بیان اینکه این استان از نظر تعداد حافظان قرآن جزو استان‌های پیشرو کشور است، گفت: سند فعالیت‌های قرآنی در این استان باید تکمیل شود.

آیت‌الله محامی امروز یکشنبه ۵ اسفند در اولین نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: قرآن کتاب عظیمی است که جایگاه واقعی آن به‌درستی شناخته نشده و نمی‌توانیم به عمق عظمت آن پی ببریم. قرآن کتاب هدایت، نور، ذکر و شفاست که جوامع اسلامی و انسانی را به قله‌های کمال رهنمون می‌سازد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای سیستان و بلوچستان در حوزه فعالیت‌های قرآنی، افزود: طبق گزارش‌ها این استان از نظر تعداد حافظان قرآن جزو استان‌های پیشرو کشور است و همچنین جلسات متعدد تفسیر قرآن و آموزش مفاهیم قرآنی در استان برگزار می‌شود.

امام جمعه زاهدان ادامه داد: با وجود این ظرفیت‌ها، تاکنون مرکزیتی برای رصد و مدیریت فعالیت‌های قرآنی در استان وجود نداشته؛ بنابراین نیاز است شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی به‌صورت مستقل و با ساختاری مشخص در سطح استان و شهرستان‌ها تشکیل شود.

وی با تأکید بر نقش اهل سنت در فعالیت‌های قرآنی سیستان و بلوچستان، گفت: با توجه به جمعیت اهل سنت در استان، لازم است مشارکت آنان در جلسات شورای هماهنگی و نیز برنامه‌های قرآنی پررنگ‌تر شود و همچنین باید ساختار این شورا به گونه‌ای باشد که بتواند شخصیت‌های حقیقی و حقوقی شاخص در حوزه‌های تلاوت، حفظ و تفسیر قرآن را شناسایی و به جلسات دعوت کند.

وی بیان کرد: برای تحقق اهداف قرآنی سیستان و بلوچستان نیاز به برنامه‌ریزی جامع و در بازه زمانی منطقی داریم و سند چشم‌انداز و ساختار مصوب باید به‌گونه‌ای تنظیم شود که پس از بازه زمانی مشخص در جایگاه شایسته‌ای از نظر فعالیت‌های قرآنی قرار بگیریم.

آیت الله محامی تصریح کرد: سند فعالیت‌های قرآنی سیستان و بلوچستان نیازمند تکمیل است و نباید در تدوین آن عجله شود و این سند باید مخاطبان مختلف را در نظر بگیرد و مسائلی از جمله جلسات آموزشی نوجوانان در مساجد گرفته تا کرسی‌های تفسیر و فعالیت‌های تخصصی و مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت‌های بومی باید در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد تا توسعه فعالیت‌های قرآنی به‌صورت فراگیر و مردمی تحقق یابد.

وی خاطرنشان کرد: مستندسازی قرآنی و بهره‌گیری از تجربیات سایر استان‌ها برای تکمیل سند نهایی ضروری است و همچنین سیاست‌گذاری‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که مسیر واقعی و درست فعالیت‌های قرآنی با مشارکت حداکثری مردم طی شود و شاهد شکوفایی هرچه بیشتر معارف قرآنی در استان باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha