صالح محمدی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری استان گیلان، اظهار کرد: گیلان ۲۳۸ هزار و ۱۲ هکتار اراضی شالیزاری دارد که ۱۷۹ هزار و ۹ هکتار از این مساحت قابل تجهیز و نوسازی است.
وی با بیان اینکه طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری از سال ۱۳۷۴ آغاز شده است، افزود: تاکنون ۸۸ هزار و ۹۵۳ هکتار از اراضی مشمول این طرح، تجهیز و نوسازی شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان شهرستان های رشت، صومعه سرا، لاهیجان و آستانه اشرفیه را به ترتیب با ۶۲ هزار و ۳۳۶ هکتار، ۲۷ هزار و ۹۷۲ هکتار و ۲۳ هزار و ۸۱۶ هکتار و ۲۳ هزار و ۵۷۰ هکتار دارای بیشترین اراضی شالیزاری استان دانست و گفت: طرح تجهیز و نوسازی در این شهرستان ها به ترتیب ۲۱ درصد، ۵۸ درصد، ۶۱ درصد و ۵۰ درصد پیشرفت دارد.
او شهرستان آستارا را با اجرای ۱۰۰ درصدی و شهرستان املش با اجرای ۹۳ درصدی طرح، پیشرو دانست و بیان کرد: با اجرای طرح های تجهیز و نوسازی اراضی، علاوه بر صرفه جویی در آب کشاورزی، کشت برنج براساس تقویم زراعی امکانپذیر و مدیریت مصرف آب در شالیزارها آسان تر خواهد شد.
وی در مجموع از تجهیز و نوسازی ۵۰ درصد اراضی شالیزاری هدف طرح در استان خبر داد و اظهار کرد: اعتبار مصوب استان برای طرح تجهیز و نوسازی در سال ۱۴۰۳ معادل ۷۰ میلیارد تومان است که تاکنون ۱۰ درصد آن تخصیص پیدا کرده است و منتظر تامین اعتبار هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان روند اجرای طرح یادشده را متناسب با تخصیص اعتبارات دانست و افزود: پیمانکاران پس از مناقصه از نیمه دوم اسفند تا خرداد سال بعد کار خود را آغاز می کنند.
انتهای پیام
نظرات