محمد اسلامی امروز یکشنبه ۵ اسفند در نهمین جشنواره خیرین مدرسهساز شهرستان قرچک ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم و امنیت، بر اهمیت نقش خیرین در توسعه فضاهای آموزشی تأکید کرد.
وی با اشاره به تراکم بالای جمعیت شهرستان قرچک گفت: با توجه به کمبود فضای آموزشی در این منطقه، خیرین در ساخت و بهسازی مدارس نقش پررنگتری را ایفا کنند.
اسلامی بیان کرد: یکی از اولویتهای اصلی دولت ارتقای وضعیت آموزشی است و در همین راستا از ظرفیت خیرین مدرسهساز در شهرستان بهرهگیری شده است.
وی تأکید کرد: مجموعه فرمانداری قرچک از صفر تا صد در کنار خیرین است و حمایت لازم را به آنها ارائه میدهد.
اسلامی از تمامی خیرینی که در این امر مقدس مشارکت دارند، قدردانی کرد و گفت: دست تک تک شما عزیزان را میبوسم و از حضور و همراهی شما سپاسگزارم.
مدرسه فضایی برای تعلیم، تربیت و ساختن انسانهاست
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک مشارکت خیرین را در بهبود فضای آموزشی قرچک مؤثر دانست و از تلاشهای آنان در ساخت و توسعه مدارس تقدیر کرد.
فراهانی با تقدیر از تلاشهای خیرین در ساخت و توسعه فضاهای آموزشی، اظهار کرد: خیرین با همت و تلاش خود سالانه یک یا دو مدرسه میسازند و به آموزش و پرورش تحویل میدهند؛ که این اقدامات باعث شده دانشآموزان از امکانات آموزشی بهتری بهرهمند شوند.
وی با اشاره به اهمیت نقش خیرین در ساختوساز ذهن و تربیت نسل آینده، تأکید کرد: مدرسه فضایی برای تعلیم، تربیت و ساختن انسانهایی است که آیندهساز کشور خواهند بود.
فراهانی ادامه داد: امیدواریم با همکاری خیرین، هیچ دانشآموزی به دلیل کمبود فضای آموزشی از تحصیل بازنماند و شاهد آسیبهای اجتماعی ناشی از این کمبودها نباشیم.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک با بیان اینکه این شهرستان در حوزه فضاهای آموزشی با کمبودهای جدی مواجه است، خاطرنشان کرد: قرچک پس از شهرستانهای قدس و ملارد، بهعنوان سومین شهرستان کمتر توسعهیافته استان تهران شناخته شده و از نظر تراکم جمعیت نیز در جایگاه نخست قرار دارد.
وی با اشاره به تأکید رئیسجمهور و استاندار تهران بر عدالت آموزشی، افزود: امیدواریم با همکاری فرماندار و خیرین، بخشی از مشکلات آموزشی این شهرستان مرتفع شود.
فراهانی از خیرین حاضر در جشنواره خواست تا با همدلی و همکاری بیشتر، گامهای مؤثری در جهت احداث فضاهای آموزشی جدید و بهبود شرایط تحصیلی دانشآموزان شهرستان قرچک بردارند.
خیرین، انسانهایی باورمند و عاملان به خیر هستند
امام جمعه قرچک بر ضرورت مشارکت در ایجاد و توسعه فضاهای آموزشی تأکید کرد و گفت: مدرسه و مسجد، پایگاههای اصلی علم و عبادتاند و جایگاهی والاتر از علم و عبادت دارند.
حجتالاسلام اسماعیلی با اشاره به نقش مدرسه در تربیت نسل آینده، افزود: علم، عالم و معلم، محصول دستگاه مقدس مدرسه و حوزه علمیه هستند و ارزش والایی دارند. اما فراتر از اینها، خیرینی هستند که نهتنها به علم و عبادت باور دارند، بلکه در مسیر تحقق آنها گام برمیدارند. خیرین، انسانهایی باورمند و عاملان به خیر هستند که تأثیرگذاریشان در جامعه غیرقابلانکار است.
وی با استناد به آیات قرآن، جایگاه انفاق و احسان را یادآور شد و خاطرنشان کرد: کسانی که به وعدههای الهی ایمان دارند، به خوبی میدانند که کمک به ساخت مدارس و ایجاد فرصتهای آموزشی، صدقه جاریهای است که پاداش آن هم در دنیا و هم در آخرت محفوظ خواهد ماند. قرآن کریم بارها تأکید کرده که اعمال نیکوکاران فراموش نمیشود و خداوند اجر آنها را چندین برابر خواهد داد.
امام جمعه قرچک ادامه داد: در دنیای مدرن امروز، تخصصهای مختلف توسعه یافتهاند، اما شخصیتهای بزرگ علمی کمتر ساخته میشوند. دلیل این موضوع آن است که فضای مناسب برای پرورش این افراد ایجاد نشده است. اینجاست که اهمیت کار خیرین مدرسهساز دوچندان میشود، چرا که آنها زمینهساز رشد و پیشرفت جامعه هستند.
حجتالاسلام اسماعیلی از خیرین درخواست کرد که همچنان در کنار مجمع خیرین شهرستان و استان باقی بمانند و در تأمین نیازهای آموزشی، بیش از گذشته نقشآفرینی کنند و تأکید کرد: ساخت و تجهیز مدارس، اقدامی ماندگار و تأثیرگذار است که میتواند مسیر پیشرفت علمی و فرهنگی جامعه را هموار کند.
انتهای پیام
نظرات