• یکشنبه / ۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403120503246
  • خبرنگار : 50975

استاندار تاکید کرد

ضرورت شناسایی گلوگاه‌های قاچاق در چهارمحال و بختیاری

ضرورت شناسایی گلوگاه‌های قاچاق در چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به ضرورت شناسایی گلوگاه‌های قاچاق در استان و اقدام جدی برای رفع آن‌ها، گفت: جاده‌های ارتباطی استان به عنوان مسیر ترانزیت جنوب به مرکز کشور و مکان امنی برای عبور و انتقال کالا است.

جعفر مردانی امروز پنجم اسفند در نشست کارگروه پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و ضرورت مقابله با قاچاق کالا و ارز، اظهار کرد: همه دستگاه‌های اجرایی برای این معزل جدی همکاری داشته باشند، هماهنگی بین بخشی و دستگاهی موجب می‌شود اجرایی و عملی کردن برنامه‌ها موثر و از این اقدام جلوگیری شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه لازم است در این خصوص از موازی‌کاری پیشگیری شود، تاکید کرد: شناسایی گلوگاه‌های قاچاق در استان در دستور کار قرار گرفته و به طور جدی برای رفع آن‌ها برنامه‌ریزی شود.

مردانی با بیان اینکه استان ما محل ورود کالای قاچاق است و این امر نیازمند برنامه‌ریزی و هماهنگی برای جلوگیری از این اقدام است،گفت: استفاده از فناوری‌های نوین از جمله سامانه‌های هوشمند، دوربین‌های نظارتی و تجهیزات پیشرفته به کاهش قاچاق کمک می‌کند، همچنین برخورد قاطع با شبکه‌های قاچاق ضروری است چراکه این اقدامات توسط شبکه‌ها و باندهای سازمان‌یافته انجام می‌شود.

به گفته مردانی، پیشگیری از قطع درختان برای تبدیل به زغال به ویژه جنگل‌های بلوط اولویت اصلی منابع طبیعی باشد که اگر این کار صورت نگیرد، موارد ثبت و ضبط شده باعث احیای جنگل‌های بلوط نخواهد بود.

وی گفت: جلوگیری از قاچاق کالا صرفاً با برخورد فیزیکی و برخوردهای قانونی صورت نمی‌گیرد بلکه باید کارگروه فرهنگی و تبلیغاتی فعال‌تر عمل کرده و همه دستگاه‌ها در جهت اطلاع‌رسانی، حمایت ویژه داشته باشند.

مردانی با اشاره به لزوم افزایش آگاهی و مشارکت عمومی در خصوص قاچاق کالا و ارز نیز عنوان کرد: حمایت از تولید داخلی و اشتغال‌زایی لازم است، چراکه قاچاق به طور مستقیم به تولید داخلی ضربه می‌زند و ضروری است با جلوگیری از این اقدام بتوان از تولیدکنندگان داخلی حمایت کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه باید مدیران با اطلاعات و گزارشات مبسوط در جلسات حاضر و آمادگی کامل داشته باشند، گفت: با همکاری دستگاه‌های متولی تا افتتاح پاسگاه کردشامی، ایست و بازرسی سه راهی گوشکی فعال شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha