• یکشنبه / ۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403120503021
  • خبرنگار : 71938

موافقان و مخالفان لایحه نظام جامع باشگاه‌داری چه گفتند؟

موافقان و مخالفان لایحه نظام جامع باشگاه‌داری چه گفتند؟

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به بیان نظرات موافق و مخالف خود درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری پرداختند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز نظرات موافق و مخالف خود را درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری بیان کردند.

محمدمهدی فروردین، رییس کمیسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در موافقت با لایحه نظام جامع باشگاه‌داری گفت: در این طرح، لایحه حمایت از ورزش نیز ادغام شده و پخته شده است.

وی ادامه داد: کمیسیون فرهنگی ساعت‌ها درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری فکر کرده و به این نتیجه رسیده است‌. در مجلس یازدهم برای اولین‌بار قانونی به نام اهداف و وظایف و اختیارات وزارت ورزش وضع شد و مشکلات زیادی را حل نمود. امروز باید با رای بالا به این لایحه رای بدهیم. دغدغه ورزش بانوان در دل لایحه نظام جامع باشگاه‌داری آمده است.

میثم ظهوریان، نماینده مردم مشهد و کلات در مخالفت با لایحه نظام جامع باشگاه‌داری گفت: لایحه نظام جامع باشگاه‌داری به وزارت مربوطه و فدارسیون‌ها قدرت بسیاری داده است و مردمی‌سازی ورزش در این لایحه به خطر افتاده است و عمومی‌شدن ورزش را در کشور کاهش می‌دهد.

مصطفی نخعی، نماینده مردم خراسان جنوبی در موافقت با این لایحه گفت: ورزش دیگر یک سرگرمی نیست بلکه بحث سرمایه‌گذاری در نظام باشگاه‌داری حائز اهمیت است. انسجام مناسبی در نظام باشگاه‌داری کشور نداریم.

وی ادامه داد: هماهنگی بیشتر بین وزارت ورزش، فدارسیون‌ها و باشگاه‌ها در  لایحه نظام جامع باشگاه‌داری آمده است و روابط میان آنان را شفاف خواهد کرد.

احمد راستنیه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لایحه نظام جامع باشگاه‌داری گفت: محورهای مهمی که در این لایحه مورد توجه قرار گرفته است شامل چند مورد است. در گام نخست، ایجاد هماهنگی و شفافیت در وظایف وزارت ورزش و جوانان فدراسیون‌ها و باشگاه‌های ورزشی در امر باشگاه‌داری است. شما می‌دانید امروز ۳۳۷۸۶ باشگاه ورزشی در کشور وجود دارد که متاسفانه فعالیت این باشگاه‌ها نظام‌مند نیست و ما متأسفانه ساختاری برای ورزش حرفه‌ای کشور و ورزش قهرمانی که بتواند از ظرفیت‌های ورزش همگانی و نظام استعدادیابی به درستی بهره‌مند شود، نداریم‌.

وی ادامه داد: تنها سند فعالیت باشگاه‌های ما به قانون اجازه تاسیس باشگاه ورزشی و ورزشگاه توسط مردم با نظارت دولت برمی‌گردد که چون ساختار آن ضعیف است، برای فعالیت ورزش حرفه‌ای و قهرمانی نظام مشخصی نداریم اما در این لایحه نوآوری‌های خوبی اتفاق افتاده است.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی تاکید کرد: متاسفانه با وجود نقش مهمی که ورزش در نشاط جامعه دارد اما متاسفانه به خاطر عدم وجود الزامات قانونی در حوزه رفتارها و اخلاق و جوانمردی در حوزه ورزش، شاهد پدیده‌های ضداخلاقی هم در ورزش هستیم که در این لایحه تلاش شده است یک بنیاد مشخصی برای الزامات اخلاقی و رفتاری و فعالیت‌ها در عرصه ورزشی دیده شود. افزایش دسترسی آسان مردم و سازمان‌های مردم نهاد به خدمات ورزشی رایگان از دیگر مزایای این لایحه است‌.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha