• یکشنبه / ۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403120502972
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل راهداری استان:

۱۰ محور کوهستانی گیلان برفی است

۱۰ محور کوهستانی گیلان برفی است

ایسنا/گیلان مدیرکل راهداری گیلان، از بارش خفیف برف در محورهای پونل - خلخال، اسالم - خلخال، سیاهکل - دیلمان، بهارستان - آقچای، ماسال - گیلوان و امامزاده اسحاق - امامزاده ابراهیم خبر داد و گفت: ارتفاع برف در اسالم - خلخال به ۷۵ سانتمتر می رسد.

فریبرز مرادی در گفت وگو با ایسنا، از اعزام راننده و ماشین آلات برفروبی از استان های اصفهان، قم و همدان به گیلان خبر داد و اظهار کرد: با توجه به هشدار قرمز هواشناسی و پیش‌بینی بارش برف سنگین در استان گیلان، خودروهای برفروب از سه استان اعزام شده‌اند تا در کنار راهداران گیلان به خدمت‌رسانی بپردازند.

وی با تشکر از سازمان راهداری و مدیران کل استان‌های مذکور، افزود: این ماشین آلات در کنار ماشین آلات موجود در گیلان تا عادی شدن شرایط جوی به صورت شبانه‌روزی آماده خدمت‌رسانی هستند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان، از استقرار ۵۱ راهدارخانه ثابت و سیار در محورهای استان خبر داد و تصریح کرد: ۲۷۰ دستگاه انواع ماشین‌آلات سبک، نیمه‌سنگین و سنگین به همراه ۴۲۰ راهدار در حالت آماده‌باش قرار دارند.

مرادی با اشاره به احتمال کولاک و مسدود شدن برخی جاده‌ها، تاکید کرد: تیم‌های راهداری به صورت شبانه‌روزی در آماده‌باش کامل هستند و از رانندگان خواست در مسیرهای کوهستانی و برفگیر، با عوامل راهداری و پلیس راه همکاری لازم را داشته باشند.

وی از بارش خفیف برف در محورهای پونل - خلخال(۷۵ سانت)، اسالم - خلخال(۷۵ سانت)، سیاهکل - دیلمان(۶۰ سانت)، بهارستان - آقچای(۴۰ سانت)، ماسال - گیلوان(۵۰ سانت) و امامزاده اسحاق - امامزاده ابراهیم(۴۰ سانت) خبر داد و گفت: شاهد بارش برف در محورهای مواصلاتی شهرستان های رضوانشهر، تالش و آستارا هستیم. همچنین بارش در محورهای فومن - ماسوله(۲۵ سانت)، اطاقور - خرما(۱۰ سانت)، شوک - ملکوت(۴۰ سانت)، بلوردکان - خصیب دشت(۵۰ سانت) و ارتفاعات رودبار( ۱۰ تا ۲۵ سانت)، ارتفاعات رودسر(۷۰ تا ۱۰۰ سانت) و ارتفاعات لنگرود(۱۰ سلانت) متوقف شده است.

مدیرکل راهداری گیلان با اشاره به توقف بارش باران در اکثر محورهای مواصلاتی، به انسداد محور پونل - خلخال به دلیل احتمال ریزش بهمن و نبود ایمنی کافی اشاره کرد و متذکر شد: ترافیک در سایر محورهای مواصلاتی در جریان است؛ البته تردد در دو محور اسالم - خلخال و آستارا - اردبیل فقط با زنجیر چرخ امکان دارد.

وی بر اهمیت رعایت نکات ایمنی، پرهیز از سفرهای غیرضروری و همراه داشتن سوخت و تجهیزات گرمایشی در مسیرهای برفگیر تاکید کرد و از هم‌استانی‌ها خواست در شرایط بحرانی، از تردد غیرضروری خودداری کنند تا از بروز حوادث و مشکلات احتمالی جلوگیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha