• یکشنبه / ۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1403120502905
  • خبرنگار : 50136

استاندار آذربایجان‌غربی:

حق آبه دریاچه ارومیه از سد چپرآباد رهاسازی می‌شود

حق آبه دریاچه ارومیه از سد چپرآباد رهاسازی می‌شود

ایسنا/آذربایجان غربی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به بارش‌های اخیر و تاثیر مثبت آن در دریاچه ارومیه گفت: رهاسازی حق آبه دریاچه ارومیه از سد کانی سیب آغاز شده و بزودی حق آبه این دریاچه از سد چپرآباد نیز رهاسازی می‌شود.

رضا رحمانی در جلسه ستاد استانی احیای دریاچه ارومیه به ریاست استاندار آذربایجان‌غربی و دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با تاکید بر برگزاری مستمر این جلسات گفت: رئیس‌جمهور محترم و معاون اول ایشان با جدیت پیگیر روند احیای دریاچه ارومیه هستند و در این زمینه ضمن بهره گیری از نظرات کارشناسی اساتید دانشگاه، از نهادهای مردم‌نهاد نیز که دغدغه احیای دریاچه ارومیه را دارند نیز دعوت می‌کنیم‌ نظرات و راهکارهای عملی خود را در زمینه احیای دریاچه ارومیه ارائه دهند.

‌دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه ادامه داد: در کنار اجرای طرح‌های قبلی با زمان بندی‌های مشخص به دنبال راهکارهای جدید احیای دریاچه ارومیه هستیم و در این زمینه برنامه‌ریزی‌های لازم در حال انجام است.

به گزارش ایسنا به نقل از استانداری آذربایجان غربی، وی افزود: برای افزایش بهره وری و کارآمدی بیشتر ساختار ستاد احیای دریاچه ارومیه نیز اصلاح می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha