یادگار احمدی امروز (۴ اسفند) با اشاره به برنامه ریزی های استان برای تنظیم بازار و تامین کالاهای اساسی در این استان، از تشدید نظارت بر بازارهای استان در آستانه ماه مبارک رمضان و نوروز خبر داد و اظهار کرد: استان سمنان در تامین و توزیع کالاهای اساسی در این ماهها چالشی ندارد.
وی با بیان اینکه کنترل قیمت کالاهای اساسی از جمله مرغ، تخم مرغ، نان، شکر و گوشت در سمنان نسبت به متوسط کشوری و پایینتر از قیمت میادین مرکزی در تهران و استانهای همجوار است، افزود: نظارت مستمر بر بازار شب عید برنامهریزی شده است و بازرسان باید با گشتهای مشترک بازار، نهایت تلاش خود را در نظارت بر قیمتها به کار گیرند.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاههای بهاره و تعیین فوری مباشران برای خرید کالاهای اساسی مورد نیاز، ابراز کرد: خرید و ذخیرهسازی میوه و خرما از سوی تعاون روستایی انجام شد و پیشبینی میشود سمنان ماه مبارک رمضان و تعطیلات عید کمترین تنش و چالش را در پیش داشته باشد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سمنان به دیگر اقدامات کارگروه تنظیم بازار این استان اشاره و تصریح کرد: تورم شامل ۱۲ گروه کالایی میشود و مواردی از جمله مسکن، سوخت، آب، برق، بهداشت، دخانیات و آموزش در کارگروه تنظیم بازار استان نرخگذاری نمیشوند.
وی افزایش قیمت اجاره و ملک را از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر نرخ تورم در استان دانست و ابراز کرد: بر اساس مواد ۱۷ و ۱۸ قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجارهبها، در شورای مسکن استان و با حضور دستگاههای اجرایی عضو شورا مورد بررسی قرار میگیرد.
احمدی از ایجاد ۴۴ بازارچه مستقیم در استان طی ۲ سال اخیر از سوی شهرداریهای استان خبر داد و اضافه کرد: ذخیرهسازی و تامین شکر برای سمنان و حدود ۱۰ استان دیگر، افزایش قابل توجه خرید تضمینی گندم و ذخیرهسازی آرد بهعنوان پشتیبان راهبردی و رسیدن به رکورد جدید جوجهریزی در واحدهای پرورش طیور در شرایط سخت تامین نهاده در کشور و استان از اقدامهای اساسی در راستای تنظیم بازار است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سمنان با اشاره به نقش رسانهها در آرامش بازار اظهار کرد: تعامل با اتحادیهها و واحدهای صنفی و پرهیز از تاثیرپذیری از نوسانات ارزی و شاخصهای ملی و انتشار تحلیلهای کارشناسی و منصفانه در فضای رسانهای مورد انتظار است.
انتهای پیام
نظرات