• شنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403120402472
  • خبرنگار : 50975

استاندار چهارمحال و بختیاری:

مدیریت آسیب‌های اجتماعی نیازمند ریشه‌یابی اساسی است

مدیریت آسیب‌های اجتماعی نیازمند ریشه‌یابی اساسی است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مدیریت آسیب‌های اجتماعی نیازمند ریشه‌یابی و تصمیم‌گیری اساسی است، گفت: کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند نظارت و اقدامات مؤثر است تا بتوان مسائل اجتماعی را به‌ درستی رصد و کنترل کرد.

جعفر مردانی امروز چهارم اسفند در نشست کارگروه آسیب‌های اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری به مسائل اجتماعی کشور نگاه ویژه‌ای دارند، اظهار کرد: در شورای اجتماعی کشور جلساتی تشکیل و مسائل و آسیب‌های اجتماعی بررسی می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: طی سه سال گذشته در کارگروه آسیب‌های اجتماعی مقرر شده بود هر سال ۱۰ درصد از آسیب‌های اجتماعی استان را کم کنیم.

وی ادامه داد: برای کاهش این آسیب‌ها باید مدیران دستگاه‌های اجرایی اهتمام ویژه داشته و در جلساتی که در این حوزه برگزار می‌شود شرکت فعال و موثر و برنامه عملیاتی ارائه دهند، از طرفی اگر به مسائل پیشگیری و درمان آسیب‌های اجتماعی پرداخته نشود، سلامت جامعه تهدید شده و زمانی که جامعه دچار بحران اجتماعی شد، اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای هیچ فایده‌ای نخواهد داشت.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مدیریت آسیب‌های اجتماعی نیازمند ریشه‌یابی و تصمیم‌گیری اساسی است، گفت: کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند نظارت و اقدامات مؤثر است تا بتوان مسائل اجتماعی را به‌ درستی رصد و کنترل کرد.

وی با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه کشور به بهبود شاخص سرمایه اجتماعی، کاهش جرم و شیوع مصرف مواد مخدر تاکید شده، گفت: به افزایش میزان توانمندسازی زنان آسیب‌دیده اجتماعی نیز تاکید فراوان شده است.

مردانی اضافه کرد: مدیران استان نباید تنها به مسائل اقتصادی، عمرانی و توسعه‌ای استان اهمیت دهند، بلکه باید برای کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز برنامه ارائه دهند و در جلسات حضور موثر داشته باشند.

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: اگر به مسائل پیشگیری و درمان آسیب‌های اجتماعی پرداخته نشود، سلامت جامعه تهدید شده و زمانی که جامعه دچار بحران اجتماعی شد، اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای هیچ فایده‌ای نخواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: لازم است مدیران برای عدم حضور شرکت در جلسات کارگروه آسیب‌های اجتماعی دلایل خود را ارائه دهند.

در ادامه عبدالعلی ارژنگ، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برای دستیابی به نتایج مطلوب، باید جلسات و کمیته‌ها به‌طور منظم جلسات خود را برگزار کند، گفت: از ۱۷ کمیته زیرمجموعه تنها پنج کمیته، جلسات خود را برگزار کرده‌اند.

ارژنگ بر لزوم هماهنگی بین دستگاه‌ها تأکید و خاطرنشان کرد: تعامل بین کارگروه‌های مختلف مهم و به ضرورت توجه به برنامه هفتم توسعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha