• شنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403120402368
  • خبرنگار : 50649

مدیرکل هواشناسی استان اعلام کرد:

صدور هشدار نارنجی هواشناسی در فارس / منتظر کاهش دمای ۵ تا ۱۰ درجه‌ای باشید

صدور هشدار نارنجی هواشناسی در فارس / منتظر کاهش دمای ۵ تا ۱۰ درجه‌ای باشید

ایسنا/فارس مدیرکل هواشناسی فارس از صدور هشدار نارنجی هواشناسی به دلیل ورود سامانه کاهش محسوس دما در این استان خبر داد.

قاسم حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اعلام این خبر گفت: از اوایل روز سه‌شنبه، ۷ اسفندماه تا و اواخر وقت چهارشنبه، ۸ اسفندماه کاهش محسوس دما بین ۵ تا ۱۰ درجه در استان فارس را خواهیم داشت.

وی افزود: این کاهش دما در تمام مناطق استان به ویژه نیمه شمالی و مرکزی و شهرستان‌های آباده، اقلید، بوانات، خرم‌بید، سپیدان، بیضا، پاسارگاد، کوار، مرودشت، زرقان، ارسنجان، بختگان، استهبان، خفر، نی‌ریز، جهرم، فراشبند، فسا، سروستان، کازرون، نورآباد ممسنی، لارستان، زرین‌دشت و شیراز رخ خواهد داد.

حسینی اظهار کرد: این کاهش محسوس دما موجب افزایش مصرف حامل‌های انرژی، اختلال در انتقال حامل‌های انرژی، یخ‌زدگی در سطح جاده‌های مواصلاتی و لغزندگی جاده‌ها خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی فارس از عموم مردم خواست تا مدیریت و صرفه‌جویی در مصرف انرژی در بخش خانگی و صنعتی داشته و احتیاط لازم را هنگام تردد در معابر داشته باشند و عایق‌بندی مناسب برای لوله‌های آب و استفاده از ضد یخ در رادیاتور خودرو و ماشین‌آلات کشاورزی و کنترل دمای گلخانه‌ها و دامداری‌ها داشته باشند.

وی همچنین گفت: در شبانه‌روز گذشته پاسارگاد با دمای منفی ۴ درجه سردترین و لامرد با دمای ۲۸ درجه گرم‌ترین نقطه استان فارس بوده‌اند. دمای هوای شیراز نیز در شبانه‌روز گذشته در بیشینه ۱۷ و کمینه صفر درجه بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۲۳:۳۹

سلام چرا هواشناسی حرفی از درودزن نمیزنه!؟؟