به گزارش خبرنگار ایسنا، منوچهر حبیبی در جلسه امروز (چهارم اسفند) ستاد مدیریت بحران استان با اشاره به برودت هوا و بارش هایی که طی روزهای آتی در کرمانشاه خواهیم داشت، اظهار کرد: بر اساس پیشبینیهای هواشناسی افت ۱۰ تا ۱۵ درجهای دما محتمل بوده و این امر هشدار سطح نارنجی هواشناسی را نیز به همراه داشته است.
وی بر لزوم آمادگی همه دستگاهها و بخشها اعم از فرمانداریها، شهرداریها، دستگاههای خدمت رسان و امدادی و حوزه بهداشت و درمان در سراسر استان تاکید کرد و از فرمانداران نیز خواست جلسه ستاد بحران را تا آخر امروز برگزار کنند.
استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: با توجه به هشدارهای صادر شده و تاکیداتی که داشتیم، غافلگیر شدن دستگاهها پذیرفتنی نیست.
حبیبی همچنین از مردم خواست اطلاعیهها درباره تعطیلیهای احتمالی را از مراجع معتبر دریافت کنند و یادآور شد: اگر نیاز به تعطیلی باشد، از طریق رسانه ملی اعلام خواهد شد.
مدیر ارشد استان با بیان اینکه در این روزهای سرد مردم به هیچ عنوان برای تامین نیازهای اولیه خود نباید دچار مشکل شوند، تاکید کرد: تدابیر لازم در خصوص تامین نان مردم، نیازهای درمانی، رصد عابر بانکها و ... باید انجام شود.
وی خواستار همراهی همه مردم برای مدیریت مصرف انرژی خصوصا برق و گاز شد و عنوان کرد: برای پایداری برق و خصوصا گاز، در استانهای دیگر از جمله استانهایی که در انتهای خطوط گاز قرار دارند، باید مدیریت مصرف را در دستور کار داشته باشیم.
استاندار کرمانشاه گفت: دستگاههای برق و گاز نیز باید در روزهای پیش رو آمادگی جدیتری داشته باشند تا اگر مشکل و یا ضرورتی ایجاد شد، در کوتاهترین زمان نسبت به رفع نقص و مشکلات اقدام شود.
حبیبی به شرکت آب و فاضلاب نیز توصیه کرد هشدارهای لازم درباره یخ زدگی احتمالی کنتورها و لولههای آب را در اختیار مردم قرار دهد.
وی به راهداری استان نیز ماموریت داد اکیپهای خود را در محورهای اصلی و فرعی مستقر کند و افزود: از سایر دستگاههای پشتیبان مانند ارتش، بسیج و ... نیز درخواست داریم در شرایط اضطراری توان انسانی و لجستیک خود را به کمک دستگاهها بیاورند.
برای حفاظت از جنگلهای بلوط کمبود اعتبار نداریم
استاندار کرمانشاه در ادامه به اهمیت حفاظت از جنگلهای بلوط اشاره کرد و آن را یک مطالبه ملی خواند و گفت: اگرچه کل کشور از آثار و فواید جنگلهای بلوط بهرهمند میشوند، اما استانی مانند کرمانشاه که قلب زاگرس است باید حساسیت بیشتری در این خصوص داشته باشد.
حبیبی اولویت اول برای حفاظت از جنگلهای بلوط را مهار آفت بلوط اعلام کرد و ادامه داد: این امر نیازمند اقدامات علمی، عملی و پژوهشی است.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در سازمان برنامه و بودجه کشور ظرفیت خوبی برای حفاظت از جنگلهای بلوط فراهم شده که باید از آن استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: در این زمینه کمبود اعتبار نداریم، مهمترین اصل برنامهریزی و تلاش برای جذب اعتبار است.
وی از آتشسوزی نیز به عنوان یکی دیگر از خطرات تهدیدکننده جنگلهای بلوط یاد کرد و با اشاره به اهمیت تقویت امکانات و تجهیزات مورد نیاز برای مهار آتش، افزود: باید تعامل مناسبی در این خصوص با بخشداران و دهیاران و ظرفیتهای مردمی ایجاد شود تا در زمان بروز حریق در کوتاهترین زمان از آن مطلع شویم و بتوانیم حریق را مهار کنیم.
استاندار کرمانشاه همچنین بر لزوم آمادگی استان برای مقابله با «تب برفکی» در جمعیت دامی و پای کار آمدن دامپزشکی در این خصوص تاکید کرد و گفت: در استان کرمانشاه که از قطبهای دامپروری محسوب میشود، باید مراقبتهای جدیتری داشته باشیم.
حبیبی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان را نیز ملزم کرد دو میلیارد تومان برای واکسیناسیون دامها به صورت علیالحساب در اختیار دامپزشکی قرار دهد و گفت: نباید به خاطر مسائل مالی کار لنگ بماند.
انتهای پیام
نظرات