مجتبی ظفری پور در جلسه کارگروه اشتغال خوزستان که امروز چهارم اسفندماه در استانداری برگزار شد، با اشاره به ظرفیتهای بالای استان اما وجود مشکلات جدی در همه بخشها اظهار کرد: خوزستان رتبه دوم نرخ بیکاری در کشور را تا پایان آذرماه دارد و این نشان میدهد ما در حوزه اشتغال مشکل جدی داریم.
ظفری پور بیان کرد: تعهد اشتغال استان در سال جاری ۶۹ هزار و ۱۳ نفر بوده است که از این تعداد ۹ هزار و ۴۲۴ نفر مربوط به اشتغال دانشآموختگان دانشگاهی است. این سهمیه بین ۳۸ دستگاه اجرایی تقسیم شده است و انتظار داریم که دستگاهها نسبت به ثبت آمار اشتغال خود جدیت بیشتری داشته باشند.
وی گفت: ۱۶ دستگاه اجرایی استان ۱۰۰ درصد سهمیه اشتغال خود را ثبت کردند و وضعیت برخی دستگاهها مانند شرکت پخش و پالایش فرآوردههای نفتی، دانشگاه علوم پزشکی شوشتر، اداره کل میراث، آبفا، پست، بنیاد برکت، مجموعه شرکتهای نفتی، پارک علم و فناوری، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، کمیته امداد، توسعه نیشکر و بسیج سازندگی مطلوب نیست.
کدام شهرهای خوزستان عملکرد ضعیفی در اشتغال دارند؟
ظفری پور با اشاره به نظارت و راستیآزمایی شغلهای ثبت شده در سامانه رصد اظهار کرد: تمام دستگاهها موظف هستند که در ثبت اطلاعات دقت لازم را انجام دهند. در حال حاضر نیز بیش از ۹۴ درصد اشتغال ثبتشده در سامانه رصد استان، صحتسنجی شده و امیدواریم تا پایان سال شرایط بهبود یابد.
وی با بیان اینکه ۶ شهرستان استان تمام میزان تعهد اشتغال خود را ثبت کردند، گفت: متاسفانه شهرستانهای مسجدسلیمان، گتوند، کارون، اهواز، اندیمشک، اندیکا، هندیجان، لالی و دزپارت عملکرد خوبی در ثبت و تحقق میزان اشتغال ندارند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با اشاره به تحقق بیش از ۸۳ درصدی تعهد اشتغال استان در سال جاری گفت: تاکنون بیش از ۵۷ هزار فرصت شغلی توسط دستگاههای اجرایی استان ایجاد شده است.
او با انتقاد از سختگیریهای برخی بانکها در پرداخت تسهیلات گفت: سهم اعتباری تسهیلات اشتغالزایی استان نزد بانکها در سال ۱۴۰۳، بیش از ۶ همت بوده که متاسفانه مبلغ پرداخت شده از این محل تنها نزدیک به دو و نیم همت است که با توجه به زمان بسیار محدود تا پایان سال لازم است در این خصوص تصمیمات جدی گرفته شود.
به گزارش ایسنا، گزارش عملکرد سامانه رصد اشتغال ۱۴۰۳ توسط مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، بررسی عملکرد بانکهای عامل استان در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی سال ۱۴۰۳، بررسی عملکرد بانکهای عامل و دستگاههای متولی در پرداخت تسهیلات جزء سه و جزء چهار بند «ب» تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ از موارد مطرحشده در این جلسه بود که با حضور رییس و اعضای شورای اشتغال استان مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات