محمد آقاجانی با تاکید بر لزوم رعایت دستورالعملهای فنی، از مرغداران خواست تا با تأمین سوخت، برق اضطراری و تجهیزات گرمایشی، از بروز خسارت ناشی از سرما و شیوع بیماریهای تنفسی جلوگیری کنند.
وی اظهار کرد: با پیشبینی ورود سامانه سرمایی به مازندران، طی اطلاعیهای فنی، مرغداران را ملزم به رعایت تمهیدات اضطراری کردهایم
مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی مازندران افزود: حفظ دمای سالنها، نظارت بر عملکرد سیستمهای گرمایشی و تهویه، ذخیرهسازی سوخت و دان کافی از اولویتهای اصلی در مدیریت بحران سرمازدگی برای مرغداریها است.
این مسئول، یادآور شد: استرس سرمایی بعنوان مهمترین عامل زمینه ساز بیماریهای تنفسی، نیازمند مدیریت دقیق گرمایش و تهویه همزمان است.
آقاجانی با اعلام دستورالعملهای به منظور مدیریت و مقابله با بحران سرمازدگی، توصیه کرد: استفاده از ژنراتورهای اضطراری و تجهیزات حرارتی سالم برای جلوگیری از قطع گرما، افزودن ترکیبات ضداسترس مانند ویتامین C به آب آشامیدنی طیور در صورت افت دما، حمل جوجه و تخممرغهای نطفهدار با خودروهای مجهز به سیستم گرمایشی، تشدید اقدامات بهداشتی و قرنطینهای نظیر دوش گرفتن و تعویق لباس و کفش در زمان ورود به فارم و جلوگیری از رطوبت بالای دان (به دلیل خطر کپکزدگی) و بازبودن راههای مواصلاتی برای انتقال سریع نهادههای دارویی و سوخت باید مورد توجه مرغداریهای قرار گیرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی مازندران، مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی مازندران، خاطرنشان کرد: از مراکز واکسیناسیون درخواست شد تا ذخیره واکسن را افزایش دهند و مرغداران موظفند تا سلامت تجهیزات و انبارهای نهاده را پیش از آغاز موج سرما بررسی کنند.
انتهای پیام
نظرات