میثم لک زایی در گفت وگو با ایسنا، افزود: در حال حاضر، مشارکت خیرین در این حوزه به ۲۵ درصد رسیده است که نشاندهنده رشد چشمگیر این مشارکت است؛ قبلاً خیرین فقط از مناطق دیگر کشور وارد میشدند، اما امروز شاهدیم که خیرین بومی هم نقش مهمی ایفا میکنند.
وی گفت: متأسفانه سرانه فضای آموزشی در استان سیستان و بلوچستان به ۳.۸۷ مترمربع بهازای هر دانشآموز میرسد که این عدد پایینتر از میانگین کشوری است.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان در ادامه افزود: یکی از اولویتهای ما ایجاد عدالت آموزشی در سطح استان است؛ در این راستا، تلاش میکنیم که با تخصیص منابع مالی به مناطق پرجمعیتتر، ساخت و سازهای بیشتری در این مناطق انجام دهیم البته برخی از شهرستانها، مانند بزمان به دلیل کاهش جمعیت، سرانه بیشتری دارند و به همین دلیل نیازی به ساخت مدارس جدید در آنها نیست.
وی اظهار کرد: در حال حاضر، یکی از اولویتهای ما در برنامهریزیهای جدید، حصارکشی و تأمین امنیت مدارس است، بهویژه برای مدارس کنار جادهها و مدارس دخترانه ما به طور ویژه توجه کردهایم که این مدارس در برابر خطرات احتمالی ایمن شوند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین، بسیاری از این مدارس بهویژه در مناطق روستایی نیاز به حصارکشی دارند که اولویتهای ما بر اساس این موضوع در حال اجراست همچنین در برخی مناطق، تلاش کردهایم که مدارس جدید را به طور خاص در کنار جادهها یا مناطق پرخطر بسازیم و از این نظر شرایط امنیتی را بهبود بخشیم.
انتهای پیام
نظرات