• شنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403120402010
  • خبرنگار : 50228

/یادداشت/

تولد دوباره فولاد با یحیی!

تولد دوباره فولاد با یحیی!

ایسنا/خوزستان فولاد خوزستان با هدایت یحیی گل محمدی روزهایی با طعم حضور در کورس قهرمانی را پشت سر می‌گذراند؛ روزهایی که سرخ پوشان اهوازی را در مسیر تحقق یک رویا قرار داده است.

فولاد پس از چند فصل ناکامی و حتی قرار گرفتن در مسیر سقوط به لیگ یک، برای لیگ بیست و چهارم به یحیی گل‌محمدی از بهترین و پرافتخارآفرین مربیان ایرانی سپرده شد. مربی که در همان جلسه اول برای رسیدن به توافق با مدیران فولاد برای پذیرفتن هدایت این تیم، یک شرط داشت؛ «اگر تیم معمولی می‌خواهید دور من خط بکشید». شاید همین شرط کافی بود تا نشان دهد یحیی می‌خواهد ماموریت بزرگی در اهواز انجام دهد. «بازگرداندن اعتبار به فولاد».

گل محمدی از همان روزهای ابتدایی فعالیتش نشان داد تشنه موفقیت است؛ این مربی با کوله باری از تجربیات، به خوبی توانست فولاد را که پیش از این در برهه‌ای دچار روزهای توام با ناکامی شده بود، در مسیر موفقیت و کورس قهرمانی قرار دهد. موفقیتی که باعث آشتی هواداران فولاد با استادیوم شهدای فولاد نیز شد، مثل بازی فولاد با پرسپولیس که در ورزشگاه جای سوزن انداختن هم نبود.

به گزارش ایسنا، گل محمدی با برنامه‌ریزی درست و البته با پشتیبانی باشگاه و شرکت فولاد، تا این جای لیگ بیست و چهارم کاری کرده کارستان؛ او از فولاد بیمار چند فصل اخیر فولادی ساخته که جزو تیم های مدعی است. فولادی که شاداب است، خوب بازی می‌کند و خوب هم نتیجه می‌گیرد. البته اگر فولاد در دو پنجره نقل و انتقالاتی تابستانه و زمستانه می‌توانست اقدام به جذب بازیکنان بهتری داشته باشد شاید حالا حتی در صدر جدول بود، همان جایگاهی که مردم خوزستان و هواداران فولاد از تیم‌شان انتظار دارند.

چهره جدیدی که حالا هواداران از فولاد می‌بینند همان چهره‌ای است که انتظار می‌رود با توجه به امکانات و بودجه خوب باشگاه فولاد، همیشه دیده شود. این که هواداران فولاد از این تیم قهرمانی و حضور در آسیا را می‌خواهند خواسته عجیبی نیست، بلکه موضوعی است که هر فصل می‌تواند برای فولاد رقم بخورد به شرط آنکه همه در باشگاه آستین همت بالا زده و با تدابیر درست مدیریتی فولاد را در مسیر ثبات و موفقیت قرار دهند. در این راستا علاوه بر کار با برنامه گل‌محمدی و دستیارانش و انگیزه و همدلی بازیکنانش، نمی‌توان از برنامه‌ریزی خوب باشگاه و در راس آن نصیرزاده مدیرعامل باشگاه نیز گذشت. اگرچه در مقطعی بین نصیرزاده و گل محمدی اختلاف نظر پیش آمد ولی مدیرعامل و سرمربی که می‌دانستند مسیر موفقیت توام با سنگ‌ریزه‌های فراوان است، خیلی زود همدل شدند تا حاشیه های به اصل کار آسیب نزند و فولاد همچنان جزو مدعیان باشد.

فولاد حالا به تیمی موفق و مدعی تبدیل شده است و شاید اکنون چشم امید کارگران کوره‌های داغ و سوزان کارخانه فولاد بیش از چشم هر هواداری به همت و تلاش شاگردان گل محمدی در مستطیل سبز باشد. بردها و نتایجی که می‌تواند خستگی روزهای داغ کوره‌ها را از تن و بدن این کارگران خارج کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha