• جمعه / ۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۸:۱۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403120301834
  • خبرنگار : 50228

گل‌محمدی: برد را به هواداران تقدیم می‌کنم / امیدوارم بدقولی‌ها برطرف شود

گل‌محمدی: برد را به هواداران تقدیم می‌کنم / امیدوارم بدقولی‌ها برطرف شود

ایسنا/خوزستان سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان برد تیمش مقابل هوادار را به هواداران تیمش تقدیم کرد.

یحیی گل‌محمدی عصر جمعه سوم اسفند، در نشست خبری پس از بازی مقابل تیم هوادار، اظهار کرد: نتیجه خوبی گرفتیم و این برد را به هواداران تقدیم می‌کنم. انتظار داشتم با توجه به اینکه بازی در روز تعطیل بود و با توجه به جایگاه جدولی تیم، هواداران استقبال بیشتری داشته باشند ولی از حمایت آنها تشکر می کنم که روحیه زیادی دادند.  

وی افزود: از بازیکنانم به خاطر تمرکز خوب دفاعی قدردانی می‌کنم. بازی رو به جلو و پر موقعیتی داشتیم. بازیکنانم باتوجه به اتفاقات هفته‌های اخیر تحت فشار روحی روانی بودند ولی امروز با تمرکز و پر قدرت بازی کردند.

گل‌محمدی گفت: امیدوارم بتوانیم این روند را ادامه دهیم ولی آنچه اهمیت دارد حمایت از تیم است و امیدوارم بدقولی های چند هفته اخیر برطرف شود و شرایط بهتر شود. همچنین از مجموعه فولاد بابت حمایت شان تشکر می‌کنم ولی این حمایت می‌تواند بیشتر باشد تا با روحیه بیشتری رو به جلو حرکت کنیم. 

او درباره داوری هم عنوان کرد: در نیمه نخست صحنه مشکوکی رخ داد ولی من از صحنه دور بودم. در مجموع فکر می‌کنم عملکرد داوری خوب بود. به نظر من به جز صحنه‌ای که به آن اشاره کردم، اتفاقی که بخواهیم درباره آن بحث کنیم رخ نداد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۲۱:۵۵

الان داری از چی کدام موفقیت حرف میزنی

avatar
دیروز ۲۳:۴۷

یه بار بدون ناله و غر زدن مصاحبه کن شاید خوشت اومد آقای غرمحمدی