• جمعه / ۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1403120301671
  • خبرنگار : 50553

امام جمعه قزوین:

مذاکره هیچ دردی را دوا نمی‌کند

مذاکره هیچ دردی را دوا نمی‌کند

ایسنا/قزوین امام جمعه قزوین گفت: دشمن امروز به دنبال ایجاد اختلاف و تردید در پایداری ما مقابل استکبار است، اما این گزاره که می‌گویند «اگر مذاکره انجام نشود، حمله می‌کنند» پوچ است چراکه مذاکره هیچ دردی را دوا نمی‌کند.

آیت‌الله حسین مظفری جمعه سوم اسفند در خطبه‌های نماز جمعه قزوین که در مسجدالنبی(ص) برگزار ‌شد، اظهار کرد: یکی از مواردی که تقوا را در انسان تقویت می‌کند انس بیشتر با کتاب آسمانی قرآن کریم است چراکه قرآن هدایتگر انسان‌های متقی و پرهیزکار است. 

وی افزود: اگر کسی قرآن را داشته باشد بی‌نیاز از امور دیگر می‌شود اما اگر بی‌بهره از قرآن باشد به بی‌نیازی نمی‌رسد، قرآن را وسیله کاسبی خود قرار ندهید و بدانید که قرآن شفاعت‌گری است که شفاعت او نزد خدا پذیرش شده است. 

امام جمعه قزوین تصریح کرد: اگر در زندگی از نور قرآن بهره نگیریم در قیامت از ما گلایه خواهد شد که چرا حق قرآن را ادا نکرده‌ایم و اکنون در آستانه ورود به ماه مبارک رمضان قرار داریم از این بهار قرآن باید برای انس بیشتر و ترویج مفاهیم قرآن استفاده کنیم. 

وی ادامه داد: هفته سربازان گمنام امام زمان را پشت سر گذاشتیم، سربازانی که واسطه تأمین یکی از بزرگترین نعمت‌های الهی یعنی امنیت هستند، اگر نعمت امنیت وجود نداشته باشد نعمت‌های دیگر برای ما گوارا نخواهد بود. 

آیت‌الله مظفری با بیان اینکه نظام ما نظامی مردمی است و مردم باید در تمامی قسمت‌ها پای کار باشند، گفت: امروز در تهدیدهای سخت افزاری نگرانی نداریم و دشمن می‌داند در این زمینه نمی‌تواند کاری کند به همین سبب به سمت تهدیدهای نرم افزاری روی آورده است. 

وی با بیان اینکه ایران امروزه به یک اسوه و الگو برای همه آزادی‌خواهان جهان تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: سید حسن نصرالله، مالک اشتر زمان و کوهی بی‌همتا بود و خود را سرباز کوچکی برای امام راحل و مقام معظم رهبری می‌دانست. 

به گزارش ایسنا، امام جمعه قزوین در پایان با اشاره به اینکه شهید سید حسن نصرالله اهل عقلانیت بود، اظهار کرد: ویژگی دیگر شهید حسن نصرالله أَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ بود چراکه با الهام از فرمایشات اباعبدالله(ع) در برابر صهیونیست‌ها می‌ایستاد و ترس در دل دشمنان می‌انداخت. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha