در هفته ۱۴ لیگ دسته سوم در گروه دوم امروز پنجشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳، تیم نفت و گاز غرب (ایلام) مهمان تیم «سامی اسپرت لنگرود» در ورزشگاه آزادی فومن بود.
در دقیقه ۲۳ «عباس مرادی» مهاجم ۱۸ ساله و جوان تیم نفت و گاز غرب (ایلام) گل اول بازی را به ثمر رساند.
در نیمه دوم تیم «سامی اسپرت» تلاش کرد که بازی را بهتساوی بکشاند و موقعیتهای اندکی هم داشت تا اینکه در دقیقه ۷۰ «مهدی قمری» هافبک توانمندی که در نیمفصل به تیم اضافه شده روی ارسال «پوریا خضری» از روی ضربه کرنر گل دوم تیم رو به ثمر رساند که در پایان بازی با نتیجه ۲ بر صفر به سود تیم نفت و گاز غرب (ایلام) به پایان رسید.
با این نتیجه تیم ایلام ۲۷ امتیازی شد و جایگاه خود را در رتبه سوم جدول تثبیت کرد و با توجه به باخت تیم «ستارگان سرخ تهران» مقابل رخش خودرو اختلاف ایلام با تیم دوم جدول به ۳ امتیاز رسید.
تیم نفت و گاز غرب (ایلام) اگر در بازهای بعدی نتایج خوب و مثبتی را کسب کند شانس زیادی را برای صعود به لیگ دسته ۲ دارد.
دو تیم اول لیگ دسته سوم کشور مستقیم به لیگ دسته دوم فوتبال کشور راه پیدا خواهند کرد.
انتهای پیام
نظرات