• پنجشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۷:۱۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403120201339
  • منبع : نمایندگی اصفهان

هشدار مدیریت بحران اصفهان در پی ورود سامانه سرد

هشدار مدیریت بحران اصفهان در پی ورود سامانه سرد

ایسنا/اصفهان مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان از استقرار سامانه سرد شمالی و کاهش محسوس دما از روز دوشنبه ششم اسفند خبر داد و بر آماده‌باش ۲۵۰ تیم امداد زمستانی و مدیریت انرژی تأکید کرد.

منصور شیشه‌فروش با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی و استقرار سامانه سرد شمالی در استان اظهار کرد: فعالیت این سامانه از بعدازظهر امروز (پنجشنبه) تا یکشنبه در مناطق غرب و جنوب استان باعث کاهش دما و بارش برف به‌ویژه در ارتفاعات خواهد شد. در سایر مناطق استان، به دلیل فقدان تغذیه رطوبتی، فعالیت این سامانه به‌صورت وزش باد شدید و تندباد، به‌ویژه در مناطق شرقی، با سرعتی بین ۷۰ تا ۸۰ کیلومتر در ساعت همراه خواهد بود.

وی افزود: براساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده، از روز دوشنبه ۶ اسفند کاهش محسوس دما بین ۸ تا ۱۲ درجه سانتی‌گراد در تمامی مناطق استان آغاز می‌شود و تا پایان هفته آتی همراه با ماندگاری توده هوای سرد، وزش باد و کاهش میدان دید ادامه خواهد داشت.

آماده‌باش تیم‌های امدادی و مدیریت انرژی

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان با تأکید بر لزوم آمادگی برای مواجهه با شرایط جوی پیشِ‌رو، از ابلاغ لغو مرخصی تیم‌های خدمات‌رسان امدادی و بهداشتی خبر داد و بیان کرد:۲۵۰ تیم امداد زمستانی و مدیریت انرژی در روزهای آتی به‌منظور کنترل ترددها، بازگشایی و یخ‌زدایی محورهای برف‌گیر، امدادرسانی در حوادث، تأمین گاز و برق و ارائه خدمات فوریتی در پایگاه‌های امدادی، راهدارخانه‌ها و ادارات مرتبط با بخش انرژی مستقر خواهند بود.

شیشه‌فروش بر ضرورت مجهز بودن خودروها به تجهیزات زمستانی در نواحی سردسیر و برف‌گیر تأکید کرد و افزود: مردم باید در مصرف گاز و برق صرفه‌جویی کنند و دمای فضاهای تحت اختیار را دو درجه کاهش دهند،همچنین رعایت دمای ۱۸ درجه در ساختمان‌ها برای مدیریت مصرف انرژی ضروری است.

تدابیر مدیریت بحران و ضرورت آمادگی دستگاه‌های اجرایی

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان با بیان اینکه ستاد مدیریت بحران و کارگروه مدیریت انرژی به‌صورت مستمر شرایط جوی را پایش و متناسب با آن برنامه‌ریزی خواهند کرد، تصریح کرد: برای پیشگیری و کنترل حوادث احتمالی ناشی از کاهش دما و بارش برف، تقویت نیروهای عملیاتی و تجهیزات دستگاه‌های امدادی ضروری است. اداره راهداری، شهرداری‌ها، پلیس‌راه، جمعیت هلال احمر، شرکت‌های آزادراهی، شرکت‌های امداد خودرو، اورژانس، شرکت‌های گاز، آب، برق، آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب، دهیاران و ستادهای مدیریت بحران فرمانداری‌ها باید در آمادگی کامل باشند.

وی به تقویت تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال‌احمر در جاده‌ها، تأمین اقلام ضروری و پیش‌بینی ظرفیت‌های اسکان اضطراری در پایگاه‌های جاده‌ای اشاره کرد و گفت: ۶۲ مجتمع خدمات رفاهی مستقر در محورهای جاده‌ای آماده ارائه خدمات به مسافران خواهند بود.

توصیه‌های ایمنی برای مقابله با سرما و وزش باد شدید

شیشه‌فروش بر لزوم حفاظت از محصولات کشاورزی، سازه‌های گلخانه‌ای، واحدهای دام و طیور، کلونی‌های زنبور عسل، شبکه‌های آب و گاز و تأسیسات شهری، تابلوها و داربست‌ها در برابر وزش باد شدید و سرمازدگی تأکید کرد و افزود: رعایت استانداردهای ایمنی در استفاده از لوازم گرمایشی و گازسوز، محافظت از شبکه‌ها و تأسیسات آب در برابر یخ‌زدگی، کنترل تهویه، دما و رطوبت گلخانه‌ها، واحدهای مرغ‌داری و دامداری، همچنین حفاظت از تأسیسات و سیستم‌های آبیاری تحت فشار در برابر سرمازدگی ضروری است.

مدیرکل مدیریت بحران استان در پایان با اشاره به لغزندگی جاده‌ها و کاهش میدان دید، از شهروندان خواست نکات ایمنی را در رانندگی رعایت کنند و به توصیه‌های پلیس راهور توجه داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha