• پنجشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۸:۱۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403120200939
  • خبرنگار : 50295

جشنواره هنرهای تجسمی فجر زنجان در روزهای پایانی

جشنواره هنرهای تجسمی فجر زنجان در روزهای پایانی

ایسنا/زنجان معاون هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: جشنواره هنرهای تجسمی فجر «سرزمین من» استان زنجان از ۲۷ بهمن ماه الی ۲ اسفندماه در استان زنجان در حال برگزاری است.

ابراهیم قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، درباره برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی فجر در استان زنجان، اظهار کرد: در راستای جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر، جشنواره هنرهای تجسمی استانی نیز همزمان با تهران در استان‌ها برگزار می‌شود.

وی افزود: هفدهمین دوره جشنواره هنرهای تجسمی فجر «سرزمین من» استان زنجان از ۲۷ بهمن ماه الی ۲ اسفندماه در استان زنجان میزبان هنرمندان است.

او تصریح کرد: این دوره از جشنواره در بخش‌های طراحی و نقاشی، طراحی گرافیک، تصویرسازی، عکاسی، خوشنویسی و هنرهای جدید برگزار می‌شود.

قاسمی با اشاره برگزاری کارگاه‌های آموزشی در راستای برگزاری جشنواره برای هنرمندان، خاطرنشان کرد: آثار برگزیده شده در جشنواره هنرهای تجسمی فجر از استان زنجان در نمایشگاه قرار داده شده و علاقه‌مندان می‌توانند از این نمایشگاه بازدید کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha