• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۶:۱۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403120100674
  • خبرنگار : 50976

مدیرکل استاندارد فارس:

پرهیز از موازی‌کاری دستگاه‌ها زمینه خدمت‌رسانی مطلوب‌تر را فراهم می‌کند

پرهیز از موازی‌کاری دستگاه‌ها زمینه خدمت‌رسانی مطلوب‌تر را فراهم می‌کند

ایسنا/فارس مدیرکل استاندارد استان فارس اظهار کرد: همکاری و تعامل دستگاه‌ها با یکدیگر می‌تواند از موازی‌کاری جلوگیری و زمینه خدمت‌رسانی مطلوب‌تر را فراهم کند.

محمدمهدی رزمجو امروز، اول اسفند، در دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر تقویت همکاری‌های مشترک دو مجموعه با هدف کاهش موازی‌کاری‌ها تأکید کرد و گفت: تدوین یا تجدیدنظر در سنجه‌های استاندارد می‌تواند با نظر دانشگاه و اساتید دانشگاه انجام شود، زیرا دانشگاه و اساتید به عنوان بالاترین مراجع علمی در جامعه موثر هستند.

وی تصریح کرد: برخی از فعالیت‌ها بین دو مجموعه اداره‌کل استاندارد و دانشگاه علوم پزشکی شیراز مشترک است که با هماهنگی و تعامل می‌توان از موازی‌کاری جلوگیری کرد.

رزمجو با اشاره به راه‌اندازی دفاتر استانداردسازی در سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف استان، بر مشارکت در کارهای پژوهشی و آموزشی بین دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اداره کل استاندارد استان فارس تأکید کرد و افزود: این اداره‌کل آماده هرگونه کمک و همکاری نرم‌افزاری و سخت‌افزاری با دانشگاه علوم پزشکی شیراز است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز با اشاره به اهمیت موضوع استاندارد و استانداردسازی بیان کرد: بیشتر امور بین دو مجموعه با همکاری و تعامل قابل انجام است و اولویت مجموعه مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز همراهی و همکاری با ادارات و سازمان‌های مختلف و همچنین تسهیلگری در امور مختلف است.

سیدبصیر هاشمی با اشاره به اهمیت خدمات اداره استاندارد در جامعه بر اهمیت سرعت بخشیدن به کارها همراه با ارائه راهکارهای مناسب و عملیاتی با هدف افزایش رضایت مردم از مجموعه سلامت و ارائه خدمات بهتر و باکیفیت بیشتر تأکید کرد و گفت: زمینه‌های همفکری و تعامل بین بخشی در دو مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اداره استاندارد فارس موجب بهبود مسائل مشترک خواهد شد.

وی تصریح کرد: لازم است با هماهنگی بین‌بخشی و پرهیز از موازی‌کاری، زمینه بهبود فرآیندهای خدمت‌رسانی را فراهم کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha