• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403120100599
  • خبرنگار : 50649

مدیرکل هواشناسی استان:

هفته جدید در فارس با بارش باران همراه خواهد بود / هوا سردتر می‌شود

هفته جدید در فارس با بارش باران همراه خواهد بود / هوا سردتر می‌شود

ایسنا/فارس مدیرکل هواشناسی فارس از ورود سامانه بارشی جدید از اواخر روز شنبه، ۴ اسفندماه به این استان خبر داد.

قاسم حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اعلام این مطلب گفت: طبق نقشه‌های هواشناسی احتمالا یک سامانه بارشی از اواخر روز شنبه، ۴ اسفندماه وارد استان فارس شده و در روز یکشنبه، ۵ اسفندماه هم در این استان فعالیت خواهد داشت اما اطلاعات تکمیلی را طی روزهای آتی اعلام می‌کنیم.

وی افزود: امروز چهارشنبه، اول اسفندماه آسمان استان فارس صاف تا کمی ابری در شب با ورود سامانه بارشی از قسمت‌های غربی استان به تدریج افزایش ابر را خواهیم داشت. بارش‌های پراکنده از اواخر امشب آغاز خواهند شد و به تدریج در سطح استان گسترش خواهد یافت.

حسینی تصریح کرد: برای روز پنج‌شنبه، ۲ اسفندماه در اکثر نقاط استان به ویژه مناطق شمال غربی، غربی و مرکزی استان، بارش باران، رعد و برق و گاهی افزایش سرعت وزش باد و احتمال بارش تگرگ در مناطق مستعد پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی فارس بیان کرد: همچنین در مناطق سردسیر و گردنه‌های کوهستانی و ارتفاعات مرکزی استان بارش برف مورد انتظار است.

وی با بیان اینکه به لحاظ دمایی امشب تا پایان هفته کمی افزایش دما شبانه را داریم، گفت: احتمالاً تنش دما طی روزهای آتی خواهیم داشت چرا که در آخر هفته جااری و همچنین اوایل هفته آینده افزایش دما داریم اما بعد از آن دما کاهش می‌یابد و همین مسئله ممکن است به محصولات کشاورزی آسیب وارد کند.

حسینی با تصریح اینکه طی روزهای دوشنبه تا چهارشنبه هفته آتی کاهش دما را بیشتر در مناطق شمالی استان خواهیم داشت، سردترین نقطه استان در شبانه‌روز گذشته را دشت نمدان با دمای منفی ۱۲ و گرم‌ترین نقطه استان را شهرستان مهر با دمای ۲۷ درجه اعلام کرد و گفت: دمای هوای شیراز در شبانه‌روز گذشته در بیشینه ۱۷ و کمینه صفر درجه بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha