• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403120100464
  • خبرنگار : 50649

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس:

از راه‌اندازی کنسرسیوم صادراتی انجیر استهبان حمایت می‌کنیم

از راه‌اندازی کنسرسیوم صادراتی انجیر استهبان حمایت می‌کنیم

ایسنا/فارس مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با اشاره به ظرفیت استهبان در تولید انجیر مرغوب، از حمایت از راه‌اندازی کنسرسیوم صادراتی انجیر در این شهرستان خبر داد.

سیدمسعود عظیمی امروز، اول اسفندماه در نشست با سرپرست فرمانداری استهبان، با اشاره به مزیت اصلی شهرستان استهبان در تولید انجیر باکیفیت، اظهار امیدواری کرد: با اجرای طرح توسعه، آمادگی ایجاد زون‌های تخصصی برای صنایع مرتبط با بسته‌بندی و فرآوری انجیر را داریم.

وی افزود: با استقرار زنجیره‌های مختلف ارزش محصول انجیر در این اراضی، شهرستان استهبان می‌تواند به یکی از قطب‌های اصلی فرآوری انجیر جهان تبدیل شود که این موضوع موجب افزایش ارزش افزوده این محصول خواهد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس همچنین از حمایت‌های این شرکت در راه‌اندازی کنسرسیوم صادراتی انجیر استهبان خبر داد و تأکید کرد که این اقدام نقش مهمی  در توسعه صادرات این محصول استراتژیک دارد.

وی در این زمینه اظهار کرد: راه‌اندازی و فعالیت این کنسرسیوم می‌تواند با ایجاد هم‌افزایی بین تولیدکنندگان و صادرکنندگان، ضمن برندسازی و افزایش ارزش افزوده انجیر استهبان، زمینه دسترسی به بازارهای بین‌المللی، بهبود کیفیت بسته‌بندی و توسعه زنجیره ارزش این محصول را فراهم کند.

تأمین برق پایدار؛ چالش جدی صنایع مستقر در شهرک صنعتی استهبان

عظیمی در ادامه سخنان خود کمبود ظرفیت برق برای واحدهای صنعتی را یکی از مشکلات اصلی شهرک صنعتی این شهرستان دانست و گفت: در حال حاضر ۵ واحد صنعتی آماده بهره‌برداری به دلیل کمبود برق، دچار مشکل هستند که امیدواریم وفق ماده ۵۴ قانون احکام دائمی دولت مبنی بر تامین زیرساخت‌ها تا ورودی شهرک‌های صنعتی در راستای حمایت از استقرار صنایع در شهرک‌ها و نواحی صنعتی و رقابت‌پذیری تولیدات صنعتی، شرکت توزیع برق فارس هرچه سریع‌تر این مشکل را برطرف کند.

وی تأکید کرد: برای تأمین برق پایدار شهرک صنعتی استهبان، شرکت شهرک‌های صنعتی فارس آماده همکاری با فرمانداری شهرستان و سایر دستگاه‌های مربوطه ازجمله برق منطقه‌ای و شرکت توزیع برق فارس است.

عظیمی با اشاره به تکمیل ظرفیت واگذاری زمین در شهرک صنعتی این شهرستان تأکید کرد: تسریع در فرآیندهای اداری طرح توسعه این شهرک صنعتی ضروری است.

وی تصریح کرد: با رفع موانع موجود توسط دستگاه‌های اجرایی، باید هرچه سریع‌تر اراضی مورد نظر به شرکت شهرک‌های صنعتی فارس تحویل داده شود تا بتوانیم طرح توسعه را عملیاتی کنیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با اشاره به افق توسعه شهرستان استهبان اظهار کرد: علاوه بر مساحت موجود طرح توسعه که حدود ۱۸ هکتار در دست اجرا است، باید حداقل ۱۵۰ هکتار دیگر  از اراضی همجوار برای طرح توسعه تخصیص یابد تا پاسخگوی حجم بالای درخواست‌ها و تقاضای سرمایه‌گذاری صنعتی باشد.

ایجاد ناحیه صنعتی در شهر ایج؛ فرصتی برای توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

عظیمی در ادامه با اشاره به پیگیری‌ها برای ایجاد ناحیه صنعتی، از آمادگی این شرکت برای ایجاد ناحیه جدید صنعتی در شهر ایج استهبان خبر داد و گفت: در بازدیدی که از این منطقه انجام شد  پس از امکان‌سنجی اراضی موجود، مقرر شد مراحل ایجاد ناحیه صنعتی در اراضی مورد نظر، مشروط به اخذ استعلام‌ها در دستور کار قرار گیرد.

در این جلسه فرهاد جهان‌خواه، سرپرست فرمانداری شهرستان استهبان نیز بر پیگیری به منظور تسریع در اجرای طرح توسعه و تامین برق پایدار شهرک صنعتی تاکید کرد و گفت: توسعه صنعتی از اولویت‌های مهم این شهرستان است و در این زمینه موارد با جدیدیت پیگیری می‌شود.

به گزارش ایسنا، شهرک صنعتی استهبان با مساحت ۳۰ هکتار، تمامی اراضی صنعتی خود را به متقاضیان واگذار کرده و به دلیل تقاضای بالا، طرح توسعه‌ای به مساحت ۱۹ هکتار در دست اقدام دارد. در حال حاضر، ۵۳ قرارداد سرمایه‌گذاری در این شهرک منعقد شده و ۳۰ واحد صنعتی فعال در آن مشغول به کار هستند که برای ۳۵۰ نفر اشتغال‌زایی کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha