• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403120100359
  • خبرنگار : 71516

درخواست فوری خانواده‌های اسرای اسرائیلی از نتانیاهو در مورد مذاکرات مرحله دوم

درخواست فوری خانواده‌های اسرای اسرائیلی از نتانیاهو در مورد مذاکرات مرحله دوم

خانواده‌های اسرای اسرائیلی از نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواستند توضیح فوری در مورد عدم پیشرفت درباره آغاز مذاکرات مرحله دوم و دلایل تاخیر آن ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، بر اساس آنچه در روزنامه‌های عبری منتشر شده، کمیته خانواده‌های اسرای اسرائیلی بار دیگر بر رد اقدامات «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی و به خطر انداختن سرنوشت مرحله دوم مذاکرات و در نتیجه افزایش مدت اسارت اسرا و طولانی‌تر شدن دوران اسارت فلسطینی‌ها در زندان‌های رژیم اشغالگر تاکید کرد.

خانواده‌های اسرای اسرائیلی از نتانیاهو خواستند توضیح فوری در مورد عدم پیشرفت درباره آغاز مذاکرات مرحله دوم و دلایل تاخیر آن ارائه دهند.

انجمن خانواده‌های اسرای اسرائیلی افزود: عدم اجرای مرحله دوم به معنای قرار دادن جان ده‌ها اسیر در معرض خطر مستقیم است و این اتفاق نباید دوباره تکرار شود. در حالی که پیش‌بینی‌های تعداد قابل توجهی از روزنامه‌نگاران، تحلیلگران و مقامات رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد وقوع درگیری‌های جدید تنها فاجعه‌ای برای نظامیان رژیم اشغالگر خواهد بود و از نظر فلسطینی‌ها و کشورهای زیادی در جهان ادامه نسل‌کشی است.

پیش از این دولت بنیامین نتانیاهو آمادگی خود را برای آغاز مذاکرات درباره مرحله دوم تبادل اسرا و پایان جنگ اعلام کرد اما آن را به خلع سلاح غزه و تبعید حماس مرتبط کرد. در مقابل جنبش حماس اعلام کرد: شرط رژیم اشغالگر برای تبعید حماس از نوار غزه یک جنگ روانی سخیفانه است. خروج مقاومت یا خلع سلاح آن غیرقابل قبول است و هرگونه ترتیباتی برای آینده نوار غزه با توافق ملی صورت خواهد گرفت.

۱۹ ژانویه توافق آتش‌بس و تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی وارد مرحله اجرایی شد. این توافق شامل سه مرحله است که هر مرحله ۴۲ روز طول می‌کشد.

در راستای مرحله نخست تاکنون حدود ۲۰ اسیر اسرائیلی در ازای ده‌ها اسیر فلسطینی آزاد شده‌اند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا بین هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ در غزه یک نسل‌کشی به راه انداخت که حدود ۱۶۰ هزار شهید و مجروح بر جای گذاشت. بیشتر قربانیان را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند و بیش از ۱۴ هزار تن هم هنوز مفقود هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha